Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
nası yanee benim ki de mi sorunlu o kadar müşterimin aktif oyunu var tam anlayamadım dediğiniFiles zaten saçma saçma yetkileri var bugları var açıkları var bunu ilk başta söyledim ben fixlerini buglarını ve açıklarını kapattım aynı şekilde sypexteki fileste bu şekildedir bu paylaşılan açıklı buglu

oyunu sunucuya kurmadım ama 30.01.24 tarihindeki syserlere baktıgımda item_shop.table bozuk sanırım ve paket hataları var filesin
bu files ayakta durabilmesine şaşırdım acıkcası
Fixlerini atıp aktif ettiğim sunucu ümitim bunlar çoluk çocuk daha fix atmayı bilmiyor dediğin gibi paket hataları full

Biraz karışık söyledim kusura bakma sypex ve bendeki yani victoryas ismim bugsuz ve açıksız olan bu arkadaştakinde paket hataları vs full attıgım resimde aktif ettiğim sunucuyu açmadan önce 2 hafta fix ve bugları kapatmak için uğraştım sabahladımHocam anlamadım sypextekidemi buglu yoksa bugsuz mu buna göre 40 yapar mhp 100. yılı kutlu olsun

Biraz karışık söyledim kusura bakma sypex ve bendeki yani victoryas ismim bugsuz ve açıksız olan bu arkadaştakinde paket hataları vs full attıgım resimde aktif ettiğim sunucuyu açmadan önce 2 hafta fix ve bugları kapatmak için uğraştım sabahladım![]()
oyunu sunucuya kurmadım ama 30.01.24 tarihindeki syserlere baktıgımda item_shop.table bozuk sanırım ve paket hataları var filesin
bu files ayakta durabilmesine şaşırdım acıkcası
sen git navicat şifresini değiş kankaEkli dosyayı görüntüle 109458
Fixlerini atıp aktif ettiğim sunucu ümitim bunlar çoluk çocuk daha fix atmayı bilmiyor dediğin gibi paket hataları full![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)