Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Wslik Server files En günceli

Altın Konu Wslik Server files En günceli 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaybeAnotherTime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 891
  • Görüntüleme Görüntüleme 65K
4.60 yıldız(lar) 10 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi sıra asilzadecikte 1. olarak bu yapılan saygısızlıkların farkında olup gerçekleri görmezden gelmesinden dolayı 2. olarak filese girip hataları ve paket hatalarını bilmesi üzerine konu üzerinde bu hatalardan hiç bahsetmemişler bu kadar insan bir konu altında 2 gün 2 gece sabahladılar üstelik files yapmasaydım şuanda bu çocuğun hiç bir şekilde bir başarısı olamayacaktı burası forum tartışma olur ama adaletli şekilde gerçekleri konuşunca banlayarak değil come @AsiLZade :p

Sayın Konudaki srcyi bekleyen üyeler,

Size bu mesajı, beklenmedik bir durum nedeniyle bilgilendirmek için yazıyorum. Size sunmak istediğim kaynak kodlarını paylaşamıyorum ne yazık ki.

Bu durumdan dolayı derin bir özür dilerim. Özürlerimi kabul etmenizi ve anlayışınızı rica ederim

Size yaşattığım bu olumsuz deneyim için tekrar özür dilerim. Size herhangi bir güncelleme veya gelişme olduğunda sizi bilgilendireceğim.

Saygılarımla,
indir.gif

şimdi sıra asilzadecikte 1. olarak bu yapılan saygısızlıkların farkında olup gerçekleri görmezden gelmesinden dolayı 2. olarak filese girip hataları ve paket hatalarını bilmesi üzerine konu üzerinde bu hatalardan hiç bahsetmemişler bu kadar insan bir konu altında 2 gün 2 gece sabahladılar üstelik files yapmasaydım şuanda bu çocuğun hiç bir şekilde bir başarısı olamayacaktı burası forum tartışma olur ama adaletli şekilde gerçekleri konuşunca banlayarak değil come @AsiLZade :p
paket hatalarını iletsenize burada gereksiz algı yaratmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri