Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Şahısların ban yeme sebepleri açık ve ortada belirttilerAhaha madem bu arkadaş src atmıcak neden burda bunun yüzünden 50 kişiye ban atıldı ? @AsiLZade @Göktuğ U.
şimdi sıra asilzadecikte 1. olarak bu yapılan saygısızlıkların farkında olup gerçekleri görmezden gelmesinden dolayı 2. olarak filese girip hataları ve paket hatalarını bilmesi üzerine konu üzerinde bu hatalardan hiç bahsetmemişler bu kadar insan bir konu altında 2 gün 2 gece sabahladılar üstelik files yapmasaydım şuanda bu çocuğun hiç bir şekilde bir başarısı olamayacaktı burası forum tartışma olur ama adaletli şekilde gerçekleri konuşunca banlayarak değil come @AsiLZade 

Sayın Konudaki srcyi bekleyen üyeler,
Size bu mesajı, beklenmedik bir durum nedeniyle bilgilendirmek için yazıyorum. Size sunmak istediğim kaynak kodlarını paylaşamıyorum ne yazık ki.
Bu durumdan dolayı derin bir özür dilerim. Özürlerimi kabul etmenizi ve anlayışınızı rica ederim
Size yaşattığım bu olumsuz deneyim için tekrar özür dilerim. Size herhangi bir güncelleme veya gelişme olduğunda sizi bilgilendireceğim.
Saygılarımla,
paket hatalarını iletsenize burada gereksiz algı yaratmayınşimdi sıra asilzadecikte 1. olarak bu yapılan saygısızlıkların farkında olup gerçekleri görmezden gelmesinden dolayı 2. olarak filese girip hataları ve paket hatalarını bilmesi üzerine konu üzerinde bu hatalardan hiç bahsetmemişler bu kadar insan bir konu altında 2 gün 2 gece sabahladılar üstelik files yapmasaydım şuanda bu çocuğun hiç bir şekilde bir başarısı olamayacaktı burası forum tartışma olur ama adaletli şekilde gerçekleri konuşunca banlayarak değil come @AsiLZade![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)