Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Asilzadecik güzel nickmiş notladım![]()
bak tarafcıasilzade iyi görünüyo bunu da dene bi ara istersen değişiklik olur senin için
Konu eksiksiz dosyalar zaten açıp oyun kurulabilirgüya asilzadecik şey demişti adalet değil kurallar geçerli peki kurallar gereği ile bu adamın 2 gündür dosyaları tamamlaması gerekiyordu tamamlanmadıysa kapanması gerekirdi neden aktif hani kurallar şakasız sokak lambası gibisiniz bi yanıp bi sönüyosunuz azıcık harbici olun![]()
2 gündür src yüklüceğini belirttin konu altında hiç bir şekilde dikkate alınmadı bir yönetici tarafından extra olarak oyun açanlara desteğini sen mi vericeksin src build alıp parlak çocuk sevdim seniKonu eksiksiz dosyalar zaten açıp oyun kurulabilir
Canım paylaşmak istemiyor varmı problem?2 gündür src yüklüceğini belirttin konu altında hiç bir şekilde dikkate alınmadı bir yönetici tarafından extra olarak oyun açanlara desteğini sen mi vericeksin src build alıp parlak çocuk sevdim seni![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)