Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Açıp açık yada patlamaya dair tek bir görsel iletirmisin ?canım benim 21 ocakta güncellemişsin belli kişilerin oyunları bundan sonra patladı aynı zamanda game içerisini bi açıp incelersen şifreli olmadığını bazı fonksiyonlarını görürsün fixleyemiyorsan sistem sökemiyorsan özelden söyle yardımcı olayım burada src atacağım diyip sonrasında canım istemiyor diye milleti oyalama
Bu konuya atıcagın yorum kadar keşke Türkçe dersi alabilseydinyahu almışsın arkana 2 tane seni tutan admin şov yapıyorsun benim yaptığım files ile birde utanmaz herif hiç mi yüzün kızarmıyor senin gerçe seni tutanların da yüzü kızarmıyo nası yapacaz bilemedim şimdi![]()
Tabi ki sen bana bi test sunucusu kur en basitinden 2 bugunu göstereyimAçıp açık yada patlamaya dair tek bir görsel iletirmisin ?
fakat burada o videoları attıktan sonra adminlere moderatörlere koşup videoyu kaldırtmayacaksan yoksa beni boşa uğraştırmaTabi ki sen bana bi test sunucusu kur en basitinden 2 bugunu göstereyim
ah canımm bizim dikkat ettiğimiz şeyler ile sizin dikkat ettiğiniz şeyler çok farklı anlamakta zorluk çekiyosun e tabi normal karşılarımBu konuya atıcagın yorum kadar keşke Türkçe dersi alabilseydin

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)