Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Aaaaaa Yüzleri Kızarmayanların Rankları Kızarıyor Burda Bunu Unutma 

Discorddan iletebilirsinizfakat burada o videoları attıktan sonra adminlere moderatörlere koşup videoyu kaldırtmayacaksan yoksa beni boşa uğraştırma
2 gündür src yüklüceğini belirttin konu altında hiç bir şekilde dikkate alınmadı bir yönetici tarafından extra olarak oyun açanlara desteğini sen mi vericeksin src build alıp parlak çocuk sevdim seni![]()
Kategori kurallarına göre src paylaşması gerekmiyor filesi sorunsuz şekilde kurabiliyorsa kategoride açık kalmasında sorun yok.
o zaman ona göre düzenlenecek buradaki herkes srcyi bekliyor moderatörün diyor ki src paylaşılacak biraz ekibiniz sözünün arkasında dursunKategori kurallarına göre src paylaşması gerekmiyor filesi sorunsuz şekilde kurabiliyorsa kategoride açık kalmasında sorun yok.
ah minikasilzadem benim ne kadar kuralcı bir insansın kendi koyduğun kuralları herkesin içinde nasıl da yutuyorsun amaKategori kurallarına göre src paylaşması gerekmiyor filesi sorunsuz şekilde kurabiliyorsa kategoride açık kalmasında sorun yok.

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)