HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Filesi arkadaşının gibi gösterip satışa güzel sunuyor arkadaş
Any hırsızı seni
Any hırsızı seni
Kısacası dostum files sypexin bu arkadaş anyden çalıp millete satıyor banada arkadaşımın diye sattı şimdide çekemediğinden wareze atıyor tekrar diyorum atmazsa adam değilYani ?![]()

Src atmamış ztn srcsiz Bi ise yaramazKısacası dostum files sypexin bu arkadaş anyden çalıp millete satıyor banada arkadaşımın diye sattı şimdide çekemediğinden wareze atıyor tekrar diyorum atmazsa adam değil![]()
Biliyorum daha önce biz o filesi satın alicaktik almadık files kimin olduğunu biliyorum merak etme dostumKısacası dostum files sypexin bu arkadaş anyden çalıp millete satıyor banada arkadaşımın diye sattı şimdide çekemediğinden wareze atıyor tekrar diyorum atmazsa adam değil![]()
@sypexworks files bu arkadaşa ait bizzat ben test sunucusuna giriş yaptım görüştümBiliyorum daha önce biz o filesi satın alicaktik almadık files kimin olduğunu biliyorum merak etme dostum
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)