kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Hile İstek Metin2 Skill Range Hack

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Server side koruması derken svside demek istememiştim beni anlamamışsın. Eğer developer kendi eliyle server side blocklarsa yani max skill radiusu kendi eliyle ayarlarsa (belirli bir yarıçapı kendi sınırlarsa) yaptığın şey işlemez. 2. videoda zaten svside+ kullanılıyor ancak yine de skillerin gerçek radiusu ile birebir doğru şekilde ayarlanmadığından dolayı normale göre uzaktan vurabiliyorsun. Tam emin değilim şuanda denemedim ama eskiden Astra da mesela skill radiusu ile server side max skill radius diğer serverlara göre güzel ayarlandığından dolayı bu kadar uzaktan vuramıyordun.
Bunu kast edip etmediğini tam emin olmamakla böyle cevap verdim fakat server side taraflı skilleri max radius a ayarlayan bir kaç sunucu var, 2. attığım videodan farkı pek de yok(Svside + yok, buda ikisinin de dolaylı olarak aynı etkiye sahip olduğu anlamına geliyor)Radius u Range ile karıştırıyorsunuz Radius yeteneklerin yarı çapını arttırıp alanlara dağıtıyor ve Range tamamen skillerin olduğu orjinal halini kullanarak uzaktan vuruyor, Eğer emin olduğun bir sunucu varsa denemek isterim. Son olarak Hamlenin radius u tamamen kendi max radius seviyesine sahip(bunu paylaştığım tutorial ile herkes deneyebilir) ama ilk ve 2. videomu dikkatli izlediysen Svside+ olup olmaması tamamen önemsiz attığım hamle tamamen alana vuruyor dediğim gibi server side taraflı fix atılsa da herkesin bilmediği bir püf nokta mevcut.

Bunu kast edip etmediğini tam emin olmamakla böyle cevap verdim fakat server side taraflı skilleri max radius a ayarlayan bir kaç sunucu var, 2. attığım videodan farkı pek de yok(Svside + yok, buda ikisinin de dolaylı olarak aynı etkiye sahip olduğu anlamına geliyor)Radius u Range ile karıştırıyorsunuz Radius yeteneklerin yarı çapını arttırıp alanlara dağıtıyor ve Range tamamen skillerin olduğu orjinal halini kullanarak uzaktan vuruyor, Eğer emin olduğun bir sunucu varsa denemek isterim. Son olarak Hamlenin radius u tamamen kendi max radius seviyesine sahip(bunu paylaştığım tutorial ile herkes deneyebilir) ama ilk ve 2. videomu dikkatli izlediysen Svside+ olup olmaması tamamen önemsiz attığım hamle tamamen alana vuruyor dediğim gibi server side taraflı fix atılsa da herkesin bilmediği bir püf nokta mevcut.
"ilk ve 2. videomu dikkatli izlediysen Svside+ ve Server Side..." (Düzenleme hakkım bitti)

Astrada denedim olmuyor, sen de bi dene istersen. Radiusu range ile karıştırsam üstte belirttiğim gibi yarıçap kısıtlama tarzında bir yorum yapmazdım 🙃

Astrada denedim olmuyor, sen de bi dene istersen. Radiusu range ile karıştırsam üstte belirttiğim gibi yarıçap kısıtlama tarzında bir yorum yapmazdım 🙃
"uzaktan vurabiliyorsun..." Range=Aralık, Menzil,Uzaklık - Radius=Yarıçap
buda video;

"uzaktan vurabiliyorsun..." Range=Aralık, Menzil,Uzaklık - Radius=Yarıçap
buda video;

Karaktere değil metinlere karşı denemiştim, ona da bakabilir misin ? Ayrıca astra değil serverları karıştırdım benim hatam, marianda denedim. Astradan life time banlıyım da 😋

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri