noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Hile İstek Metin2 Skill Range Hack

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bir Şeye Ulaşmak Basit Olsaydı Eğlencesi Olmazdı Deneyip Yanlış Yaparak Ulaşırsanız Eğlencesini Anlayacaksınız.
Tanrı Yakıştırması da Senin Yaşının 19-21 Yaş Aralığında Olduğunu Gösteriyor Ama Zihin Yaşını 13-16 Yaş Aralığında Kullanıyorsun.
Bu Bilgi Sır Değil Ama Evet Bu Bilgiyi Cheat Engine Üstünden Bilen Çok Az Kişi Var İki Elin Parmağını Geçmez Ve Ben Paylaşmadan Öncede Bu Bilgi Hiç Bir Yerde Bulamazdınız Basit Halini !
Diyeceğim Şu Ki Lütfen Biraz Bu Konuların Üstüne Düşün Ve En Büyük Önerimde Kendi Serverinizi Kurun Bu Server Üstünde Her Şeyi Deneyim Yanlış Yapın Oyun Kapansın Yılmadan Devam Edin Ama O Kadar Farklı Ve Komik Şeylerle Karşılaşacaksınız Ki Gerçekten Hem Eğlenip Hep Bilgi Sahibi Olacaksınız.
Ben Herkese Yardımcı Oldum Sağ Olsunlar O Zamanlar Ufak Bir Kitle İle Birlikte Çok Güzel Şeyler Başardık Kıskananlar Oldu Ama Şuan Şu Oyun Hilesi Vs. Hiç Umurumda Bile Değil Çünkü Şuan Ben Sağlığımı Düşünüyorum Bunun Açıklamasını da Discord Bahsettim Benim Önceliğim Kendim Ve Ailemdir Anlamanız Dileğiyle Şimdi Uğraştım Şeyde Şuan PVP'ler İçin Questler Ve Sistemler Olacaktır. Bir Proje Planlıyorum Eğer Ki Olursa Ücretsiz Şekilde Turkmmo Üzerinden Bu Bilgiye Ulaşabileceksiniz.

Sır gibi bir şey bu öyle söylemiyorlar. Bunlar teşkilat bylock falan kullanıyorlar orada nasıl yapıldığıyla ilgili tartışmalar falan yapıyorlar. Bu gizem hanedanlık sırrı gibi babadan oğula doğru özel yapımlı parşömenler ile aktarılıyor. Sorduğunda da hep aynı şeyleri söyleyip gizli sırrın ortaya çıkmasını engellemeye çalışırlar. Bu sırra erişebilmen için kimsenin uğramadığı herhangi bir kırsal bölgenin terkedilmiş ahırına gidip mumlarla pentagram çiziyorsun. Orada ritüeli tamamlayıp engin isimli tanrının silüeti ile karşılaşana kadar dualar ediyorsun. İnanmazsan eğer ulu tanrı engin bilginin zerresini seninle paylaşmıyor ve silüeti ile karşılaşamıyorsun. Öyle kolay mı hile yapmak değil mi? İşini garantiye almak istiyorsan eğer erişkin bir kız çocuğunu kurban ediyorsun hemen ulu tanrı engin orada beliriyor. Düşkünlüklerinden faydalanabilirsin.

Bir Şeye Ulaşmak Basit Olsaydı Eğlencesi Olmazdı Deneyip Yanlış Yaparak Ulaşırsanız Eğlencesini Anlayacaksınız.
Tanrı Yakıştırması da Senin Yaşının 19-21 Yaş Aralığında Olduğunu Gösteriyor Ama Zihin Yaşını 13-16 Yaş Aralığında Kullanıyorsun.
Bu Bilgi Sır Değil Ama Evet Bu Bilgiyi Cheat Engine Üstünden Bilen Çok Az Kişi Var İki Elin Parmağını Geçmez Ve Ben Paylaşmadan Öncede Bu Bilgi Hiç Bir Yerde Bulamazdınız Basit Halini !
Diyeceğim Şu Ki Lütfen Biraz Bu Konuların Üstüne Düşün Ve En Büyük Önerimde Kendi Serverinizi Kurun Bu Server Üstünde Her Şeyi Deneyim Yanlış Yapın Oyun Kapansın Yılmadan Devam Edin Ama O Kadar Farklı Ve Komik Şeylerle Karşılaşacaksınız Ki Gerçekten Hem Eğlenip Hep Bilgi Sahibi Olacaksınız.
Ben Herkese Yardımcı Oldum Sağ Olsunlar O Zamanlar Ufak Bir Kitle İle Birlikte Çok Güzel Şeyler Başardık Kıskananlar Oldu Ama Şuan Şu Oyun Hilesi Vs. Hiç Umurumda Bile Değil Çünkü Şuan Ben Sağlığımı Düşünüyorum Bunun Açıklamasını da Discord Bahsettim Benim Önceliğim Kendim Ve Ailemdir Anlamanız Dileğiyle Şimdi Uğraştım Şeyde Şuan PVP'ler İçin Questler Ve Sistemler Olacaktır. Bir Proje Planlıyorum Eğer Ki Olursa Ücretsiz Şekilde Turkmmo Üzerinden Bu Bilgiye Ulaşabileceksiniz.
Hakaret etmeni anlamış değilim. Ayrıca her kelimenin baş harfini büyük yazmandan ne kadar kültürsüz bir birey olduğunu sayfalarca yazabilirim ancak senin gibi kalitesiz bir birey olmadığım için hakaretvari bir yaklaşım sergilemeyeceğim. Yaşım 29 ve komik bir metin olduğunu anlamayacak kadar düşük bir seviyedesin. Turkmmo'da nasıl moderasyon aldığınızın alt metnini incelemeye alırsak ne kadar kalitesiz olduğunuz daha da günyüzüne çıkacaktır. Gerçi forumun eski canlı günlerinde olmamasının sebebi de sizlersiniz. İnsanlara yardım etmekten ziyade arka planda kendi emelleriniz için zemin hazırlamaya çalışmanız da ayrı bir komiklik. Tek bir konu açıp moderasyon almanızın altında yatan karanlık tarafı eskilerden birisi gelip değerlendirmeye almalı diye düşünüyorum. Bölüme katkıda bulunup insanlara yardımcı olsanız en azından aldığınız etiketin değerini anlamış olacaksınız. Seni kıskanmanın bir anlam ifade ettiğini düşünmüyorum öyle ki zaten forum konularının bazılarında birisinin hilesindeki kodları arviste aldığınızla ilgili tartışma yaşanmıştı. Arvis dışında diğer sunucular için bu hile sorulduğunda hep aynı tarz cevapları veriyorsunuz. Bu da sizin bu konuda bilgisiz olduğunuzu gösterir. Cheat engine'den anladığınızı da düşünmüyorum açıkçası. Eğitim niteliğinde gösterilen videodan anlaşılıyor ne kadar anlamadığınız ama kimse bu konuya değinmedi. Sağlığınız konusunda şifa diliyorum. Fakat bunun konumuzla alakası olmamasına rağmen sürekli araya sıkıştırmanızdan da sıkıldım açıkçası. Buna cevap olarak tekrardan hakaret içeren metin yazacağınızdan şüphem yok. Bundan ötürü forumun bu kadar düşmesinden üzülmüş bir birey olarak herkese iyi forumlar diler, aranızdan ayrıldığımı belirtmek isterim. Bu yönetim kadrosuyla başarılar.

Server side koruma olduğu an anlamı kalmıyor, server side kullanmayan nadir serverlar kaldı o yüzden boşuna uğraşma.

Server side koruma olduğu an anlamı kalmıyor, server side kullanmayan nadir serverlar kaldı o yüzden boşuna uğraşma.
Svside(+plus) olması bir şey ifade etmiyor skill radius yine çalışır örnek svside(+plus) yokken yeteneklerin yarıçapı çok uzak alanlara vurur ve işler, tam aksi durum da ise belli bir alan içerisin de herkese vurur ve işler fakat uzak alanda kalan oyunculara hasar girmez. Bu videolarım da ne demek istediğimi gayet iyi anlarsın

Svside(+Plus) Yok.

Svside(+Plus) Var.

Svside(+plus) olması bir şey ifade etmiyor skill radius yine çalışır örnek svside(+plus) yokken yeteneklerin yarıçapı çok uzak alanlara vurur ve işler, tam aksi durum da ise belli bir alan içerisin de herkese vurur ve işler fakat uzak alanda kalan oyunculara hasar girmez. Bu videolarım da ne demek istediğimi gayet iyi anlarsın

Svside(+Plus) Yok.

Svside(+Plus) Var.

Server side koruması derken svside demek istememiştim beni anlamamışsın. Eğer developer kendi eliyle server side blocklarsa yani max skill radiusu kendi eliyle ayarlarsa (belirli bir yarıçapı kendi sınırlarsa) yaptığın şey işlemez. 2. videoda zaten svside+ kullanılıyor ancak yine de skillerin gerçek radiusu ile birebir doğru şekilde ayarlanmadığından dolayı normale göre uzaktan vurabiliyorsun. Tam emin değilim şuanda denemedim ama eskiden Astra da mesela skill radiusu ile server side max skill radius diğer serverlara göre güzel ayarlandığından dolayı bu kadar uzaktan vuramıyordun.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri