Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Asel2Premium Files Srcli Stoklu satış

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berzahx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

500 tl files :D anladım hocam kolay gelsin :D :D :D

zuhahahaha 😅
Ben bu posta bakar bakar gülerim artık xd

Dr.legendy'nin paylaştığı files 1.cisi 2.cisi bari fotoyu kendin cekseydin kanka konudan herşeyi kopyalayıp yapıştırmış hahahaha

Dr.legendy'nin paylaştığı files 1.cisi 2.cisi bari fotoyu kendin cekseydin kanka konudan herşeyi kopyalayıp yapıştırmış hahahaha
Altyapı dr legendy kardeş ama filesteki her sorunu çözüp o kadar sistem ekleyen benim ayrıca fotoğraflarıda konudan felan almadım boş yapma alan herkes memnun 500 tl olmasının sebebi zaten piyasaya inat satıyorum isteyen alır isteyemende kendi bilir alan memnun veren memnun geriye kötü yorum yazanlara ne düştüğünü iyi bilirsiniz.

Altyapı dr legendy kardeş ama filesteki her sorunu çözüp o kadar sistem ekleyen benim ayrıca fotoğraflarıda konudan felan almadım boş yapma alan herkes memnun 500 tl olmasının sebebi zaten piyasaya inat satıyorum isteyen alır isteyemende kendi bilir alan memnun veren memnun geriye kötü yorum yazanlara ne düştüğünü iyi bilirsiniz.
tüm sorunları cözdüysen neden 1 tane eroru cözmedin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri