InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Asel2Premium Files Srcli Stoklu satış

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berzahx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

filesi aldım game src client src Build almıyor
Daha Metin2ye item eklemeyi bilmiyorsun build işleri ile uğraşıp src ni mahvediyorsun bir işten anladığın yok bilgisiz insanlar zaten benden files almasın mümkünse tamamem arkadaşın bilgisizliğinden kaynaklı arkadaşlar lütfen itibar etmeyin kaç kişiye sattım ben bitek sendemi sorun çıkıyor???

Arkadaşlar sadece game src build alırken 1 tane error veriyor isteyen alırsa sadece game srcden o verdiği eroru ya kendi yada developer bir arkadaşına 2 dkda çözdürebilir ben zaten piyasaya inat ucuz veriyorum gözüm parada değil gerçekten çoğu kişi discorddan ekleyip neden ucuza satıyorsun diye beni linçliyor bunun bilincinde olun.

Kardeşim fileste önemli olan şey zaten core olmaması oyundan atmaması altyapısı sağlamsa erorlar 5 dakikalık iş ben memnun kaldım bütün sistemler gayet düzgün eklenmiş bu filesin srcli hakkı 500 TL olabilirmi zaten hesaba katmıyorlar millet srcsiz filese 1000 TL istiyor srcli buldun böyle bir filesi 500e daha Allahtan belanımı istiyorsun ama bizim milletimiz ak olana leke atmayıda sever pireyi devede yapar alışmış bunlar warez files kullanmaya. Normalde hiç yorum yazmayacaktım ama tutamadım kendimi kusuruma bakmayın.

O zaman gör bakalım nasıl mahkemelik oluyorsun
Niye sen vergili faturalımı satış yapıyonda mahkemelik olup diyip adamı tehdit ediyorsun .d Hiçbir cacıkta yapamazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri