- Konular
- 137
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 18h
- Reaksiyon Skoru
- 336
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 186
- MmoLira
- 5,507
- DevLira
- 9
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Daha Metin2ye item eklemeyi bilmiyorsun build işleri ile uğraşıp src ni mahvediyorsun bir işten anladığın yok bilgisiz insanlar zaten benden files almasın mümkünse tamamem arkadaşın bilgisizliğinden kaynaklı arkadaşlar lütfen itibar etmeyin kaç kişiye sattım ben bitek sendemi sorun çıkıyor???filesi aldım game src client src Build almıyor
- Konular
- 137
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 18h
- Reaksiyon Skoru
- 336
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 186
- MmoLira
- 5,507
- DevLira
- 9
Arkadaşlar sadece game src build alırken 1 tane error veriyor isteyen alırsa sadece game srcden o verdiği eroru ya kendi yada developer bir arkadaşına 2 dkda çözdürebilir ben zaten piyasaya inat ucuz veriyorum gözüm parada değil gerçekten çoğu kişi discorddan ekleyip neden ucuza satıyorsun diye beni linçliyor bunun bilincinde olun.
- Konular
- 0
- Online süresi
- 17m 24s
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 5 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 134
- DevLira
- 0
Kardeşim fileste önemli olan şey zaten core olmaması oyundan atmaması altyapısı sağlamsa erorlar 5 dakikalık iş ben memnun kaldım bütün sistemler gayet düzgün eklenmiş bu filesin srcli hakkı 500 TL olabilirmi zaten hesaba katmıyorlar millet srcsiz filese 1000 TL istiyor srcli buldun böyle bir filesi 500e daha Allahtan belanımı istiyorsun ama bizim milletimiz ak olana leke atmayıda sever pireyi devede yapar alışmış bunlar warez files kullanmaya. Normalde hiç yorum yazmayacaktım ama tutamadım kendimi kusuruma bakmayın.
- Konular
- 29
- Online süresi
- 29d 40m
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 5 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 85
- MmoLira
- 1,254
- DevLira
- 0
Yarın izle o zamanO zaman gör bakalım nasıl mahkemelik oluyorsun
- Konular
- 3
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 24d 16h
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 2 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 2,967
- DevLira
- 3
Niye sen vergili faturalımı satış yapıyonda mahkemelik olup diyip adamı tehdit ediyorsun .d Hiçbir cacıkta yapamazsınO zaman gör bakalım nasıl mahkemelik oluyorsun
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)