raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Server Files Önerisi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan telikelimadde
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

telikelimadde

Level 4
TM Üye
Konular
83
Online süresi
3d 13h
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 5 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
124
MmoLira
1,679
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

merhaba arkadaşlar en az sorunlu srcli free server files arıyorum öneriniz var mı aşırı güncel bir files olmasada olur alt yapısı sağlam bugsuz sorunsuz bir files olursa eklemeler düzenlemeler yaparak devam etmek istiyorum bana böyle bir files önericek bir kişi var mı acaba ?
biliyorum biraz fazla şey istiyorum bazı arkadaşlar kendince diye bilir bu ne saçma bir konu öyle birşey varsa ücretsiz olmaz çok ararsın gibi şeyler diyebilir anlıyorum ama sizinde beni anlamanızı bekliyorum ve tavsiye altyapı server fileslerinizi bekliyorum yoruma

Ben şu files ı kullandım işime yaradı diyen yok mu aceba hiç biz de yararlanırdık. Sorunsuz ya da en az sorunlu olara kbilinen bi files varsa işimizi hızlandırır
Selamlar. Hazır files arıyorsan bence arama, Alt yapı önerebilirim ve o yapı üzerinde kendin beğendiğin sistemleri ekleyebilir devam edebilirsin. Hem böylesi daha sağlıklı olur.

ALT YAPI ÖNERİ LİNKİ :

Yorumlarını okuyarak da fileste ne var ne yok öğrenebilirsin.. Eklentili files arıyorsan'da

EKLENTİLİ FİLES LİNKİ :
Keyifli Formlar. :)

Selamlar. Hazır files arıyorsan bence arama, Alt yapı önerebilirim ve o yapı üzerinde kendin beğendiğin sistemleri ekleyebilir devam edebilirsin. Hem böylesi daha sağlıklı olur.

ALT YAPI ÖNERİ LİNKİ :

Yorumlarını okuyarak da fileste ne var ne yok öğrenebilirsin.. Eklentili files arıyorsan'da

EKLENTİLİ FİLES LİNKİ :
Keyifli Formlar. :)
Files hazır eklentili olsa da işime yaramaz zaten o eklentileri kendim yapmam lazım. Metin2 yi bırakalı 10 yıl oldu çok şey değişmiş o değişiklikleri kendim öğrenerek ilerlemem lazımki ilerde çıkabilecek sorunlara çözüm getirebileyim. Bu iki files ı da indirmiştim ama kurmadım henüz. Bilgisayarıma kurabilirsem eklentiler için Razuning ile bi şansımı deneyeyim o zaman. Teşekkürler

Altyapı olarak legendy v4 önerebilirim

Files hazır eklentili olsa da işime yaramaz zaten o eklentileri kendim yapmam lazım. Metin2 yi bırakalı 10 yıl oldu çok şey değişmiş o değişiklikleri kendim öğrenerek ilerlemem lazımki ilerde çıkabilecek sorunlara çözüm getirebileyim. Bu iki files ı da indirmiştim ama kurmadım henüz. Bilgisayarıma kurabilirsem eklentiler için Razuning ile bi şansımı deneyeyim o zaman. Teşekkürler
Kurulum yapamazsan dm'den iletişime geç yardımcı olurum. Keyifli formlar. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri