Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
he ben cevap verirken kodu okumamıştım ama bende bu arkadaşımızın yaptığı sorgu vardı sanırsam zaten sabit değil değişen efsuların 1. sırasında ortalama hasar varsa çalışıyo bazı durumlarda 1. sırada ortalama yerine beceri hasarı olabiliyo o durumda true giriyo ama işlem yapmıyodu bu sadece ortalama hasar varsa işlem görüyoYeni bir değişkene işaretçi atamana gerek yok. bonusun sayısını alarak örneğin 70 veya 71 Bunu item nesnesini kullanarak item.h den bonusu sorgulayan kodu kullanarak oluşturabilirsin.
Örneğin
item->GetBonus() == 70 || item->GetBonus() == 71
GetBonus() örnek isimdir. Ama bonusun sabit sayısını alan isim var diye hatırlıyorum.
[CODE lang="cpp" title="c++"]if (item2->GetAttributeType(0) != APPLY_SKILL_DAMAGE_BONUS && item2->GetAttributeType(0) != APPLY_NORMAL_HIT_DAMAGE_BONUS)
{
ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "Bu nesneyi sadece ortalama hasara sahip olabilecek esyalarda kullanabilirsin !");
return false;
}
if (item2->GetAttributeType(0) != APPLY_NORMAL_HIT_DAMAGE_BONUS && item2->GetAttributeType(1) != APPLY_SKILL_DAMAGE_BONUS)
{
ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "Esyanizda ortalama zarar ve beceri hasari efsunu yok bu sekilde bu esyayi kullanmak efsun kaybina sebep olur !");
return false;
}[/CODE]
{
ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "Bu nesneyi sadece ortalama hasara sahip olabilecek esyalarda kullanabilirsin !");
return false;
}
if (item2->GetAttributeType(0) != APPLY_NORMAL_HIT_DAMAGE_BONUS && item2->GetAttributeType(1) != APPLY_SKILL_DAMAGE_BONUS)
{
ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "Esyanizda ortalama zarar ve beceri hasari efsunu yok bu sekilde bu esyayi kullanmak efsun kaybina sebep olur !");
return false;
}[/CODE]
Hüseyin npyn askmGüzel olmuş yavrum ellere sağlık bize afied.
İİ askm sn npynHüseyin npyn askm