Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Yeni Ortalama Zarar kağıdı 2023-12-24

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan OwnerShip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

[CODE lang="cpp" title="char_item.cpp"] else if (item->GetVnum() >= 71200 && item->GetVnum() <= 71206)
{
const TItemTable * ort_bec_kontrol = item2->GetProto();

if (ort_bec_kontrol->sAddonType == -1)
{

}
else
{
ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "Bu nesneyi sadece ortalama ve/veya beceri hasarı gelebilen esyalarda kullanabilirsin !");
return false;
}[/CODE]

bu silahın ort ve bec gelebilen bir silah olup olmadığının kontrolunu sağlar istersen kullanabilirsin.
teşekkürler cnm kodu biraz daha güncellicem item sayısını falan arttırıcam eklerim bunuda

Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler.

Kaynağa dönüştürüldü. Tekrardan eline sağlık 🤗

Paylaşım için teşekkürler :)
öpüyorum sizi rica ediyorum

[CODE lang="cpp" title="char_item.cpp"] else if (item->GetVnum() >= 71200 && item->GetVnum() <= 71206)
{
const TItemTable * ort_bec_kontrol = item2->GetProto();

if (ort_bec_kontrol->sAddonType == -1)
{

}
else
{
ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "Bu nesneyi sadece ortalama ve/veya beceri hasarı gelebilen esyalarda kullanabilirsin !");
return false;
}[/CODE]

bu silahın ort ve bec gelebilen bir silah olup olmadığının kontrolunu sağlar istersen kullanabilirsin.
Yeni bir değişkene işaretçi atamana gerek yok. bonusun sayısını alarak örneğin 70 veya 71 Bunu item nesnesini kullanarak item.h den bonusu sorgulayan kodu kullanarak oluşturabilirsin.

Örneğin

item->GetBonus() == 70 || item->GetBonus() == 71

GetBonus() örnek isimdir. Ama bonusun sabit sayısını alan isim var diye hatırlıyorum.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri