TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Yeni Ortalama Zarar kağıdı 2023-12-24

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan OwnerShip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler

OwnerShip

Level 7
TM Üye
Konular
118
Çözüm
9
Online süresi
9mo 21d
Reaksiyon Skoru
1,055
Altın Konu
10
Başarım Puanı
254
MmoLira
4,856
DevLira
87
Ticaret - 100%
1   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herkese Merhabalar,
Burda yapmak istediğim şey serverimde itemlerin aynı bonuslara sahip olmamasını istiyorum, bu nesnenin önceki versiyonlarında herkes sabit bir efsunu getirebiliyordu buda oyunda bana kalırsa sıkıcı bişey metin2nin olayı eşitsizlik ve öne geçme duygusu üzerine. bende şöyle bişey yapmak istedim , mesela birisi 30 seviye silahına şans eseri 50 ort yakaladı fakat bu item artık çöp değil efsunu sökülebilir durumda bu sayede yüksek ortalama düşük seviye eşyalarıda oyunumda değerli konuma geliyor.

(!!!Kesinlikle yazılımcı falan değilim öyle hobi olarak canım sıkılınca yapıyorum kod karışık olabilir daha okunabilir hale getirilebilir belki ve sorgularıda yetersiz olabilir uğraşmak isteyenle yorumlarda buluşalım eksiği varsa beraberce yapabiliriz bu haliyle gayet çalışıyor)

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Paylaşım için teşekkürler.

Kaynağa dönüştürüldü. Tekrardan eline sağlık 🤗

Paylaşım için teşekkürler :)
öpüyorum sizi rica ediyorum
Herkese Merhabalar,
Burda yapmak istediğim şey serverimde itemlerin aynı bonuslara sahip olmamasını istiyorum, bu nesnenin önceki versiyonlarında herkes sabit bir efsunu getirebiliyordu buda oyunda bana kalırsa sıkıcı bişey metin2nin olayı eşitsizlik ve öne geçme duygusu üzerine. bende şöyle bişey yapmak istedim , mesela birisi 30 seviye silahına şans eseri 50 ort yakaladı fakat bu item artık çöp değil efsunu sökülebilir durumda bu sayede yüksek ortalama düşük seviye eşyalarıda oyunumda değerli konuma geliyor.

(!!!Kesinlikle yazılımcı falan değilim öyle hobi olarak canım sıkılınca yapıyorum kod karışık olabilir daha okunabilir hale getirilebilir belki ve sorgularıda yetersiz olabilir uğraşmak isteyenle yorumlarda buluşalım eksiği varsa beraberce yapabiliriz bu haliyle gayet çalışıyor)

Herkese Merhabalar,

Baglanti Ölü

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri