Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Melatonin İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
Konular
59,185
Online süresi
4ay 14g
Reaksiyon Skoru
14,227
Altın Konu
2,398
Başarım Puanı
1,051
TM Yaşı
11 Yıl 1 Ay 21 Gün
MmoLira
694,336
DevLira
234

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

melatonin-bjrmy.png

Melatonin, rüyalar ve gerçeklik arasındaki ilişkiyi keşfetmeye odaklanan bir ritim oyunudur.

Bu hedefi takip ederken, oyuncu tarafından eşleşmesi gereken bir ritimle belirlenen görsel olarak büyüleyici seviyeler için ilham kaynağı olarak çeşitli günlük aktivitelerden yararlanır. Soğuk müziği pastel ağırlıklı ortamlarla birleştiren Melatonin, ritmi korurken gevşemenin bir yolunu sunuyor.

Adından da anlaşılacağı gibi Melatonin tamamen rüyalarla ilgilidir. Oyun, bir vuruşu eşleştirme önermesini tanıtan kısa ama etkili bir eğitimle açılıyor; tek tuşa basmak oyunun istediği tek şey, ancak bazı seviyelerin ritmini eşleştirmek şaşırtıcı derecede zor olabilir. Her seviye, günlük hayata dair, biraz gerçeküstücülükle çarpıtılmış bir rüyayı anımsatacak şekilde tasarlandı. İlki yemekle ilgili ve uyuyan kahramana çeşitli yiyecek türlerini fırlatan yüzen bir kutunun görsellerini sunuyor.

Melatonin hakkında fark ettiğim ilk şey, belki de ömür boyu oyunlarda görsellerin girdilerime yön vermesine izin verdiğim için, müzik yerine görsellere kapılmanın son derece kolay olmasıydı. Sesli ipuçları yerine video ipuçlarına odaklandığım için zamanlamamın gelişmesinin biraz zaman aldığını fark ettim.

Melatonin-2.jpg

Ritim türüne sadık kalarak Melatonin, teknik yeterlilikten çok doğal bir döngüye girmekle ilgilidir. Her seviyenin kendine ait bir melodisi vardır ve eğer onunla yeterince vakit geçirirseniz ritmi eşleştirmek otomatikleşmeye başlar. Sürüş eğitmenimin bir keresinde bana söylediği gibi, düşünmeyi bırakmalısınız; belki yüzeyde endişe verici bir tavsiye ama bunda da bir gerçek var.

Şu anda mevcut olan demo, keşfedilecek dört seviye sunuyor ve Eylül sürümü için daha fazlası vaat ediliyor. Her seviye, onları farklı başarı derecelerine kadar tamamlamak için en fazla üç yıldız sunar ve bir sonraki alana ilerlemek için belirli bir sayıya ihtiyaç vardır. Her aşamada, yardımcı olmak için kullanılan görsel ipuçlarını tanıtırken, oynatıcıyı müziğin hızına alıştırmaya çalışan bir pratik modu vardır.

Her seviyenin mükemmelleşmesi için biraz pratik gerektirdiğini, ancak müziğin havasına kapılmanın çok uzun sürmediğini keşfettim. Şu ana kadar mevcut seviyelerin sonunda, oyunun önceki seviyelerde tanıtılan çeşitli senaryolar arasında rastgele geçiş yaptığı bir tür karışık oyun var; bu, aşamalarda ustalaştığını düşünen bir oyuncunun becerilerini test etmenin harika bir yolu.

Melatonin'in müziği ve görselleri en iyi şekilde sakin, yumuşak ve davetkar olarak tanımlanır. Temalarda her seviyeye eşlik eden sert tonlar yoktur ve estetik, yumuşak pembeler, sarılar ve mavilerden oluşan rüya gibi bir pustur. Melatonin, hayalleri gerçeklerle birleştirmeye odaklanmayı sürdürürken kendine görsel bir stil yaratmayı da kesinlikle başarıyor.

Melatonin_game_FeaturedImage-768x432.jpg

Melatonin rahatlatıcı bir ritim oyunu olarak büyük bir potansiyele sahiptir; şu ana kadar yalnızca birkaç aşama mevcut ancak geliştiriciler yeterli içerik sağlayabilirse kesinlikle izlenmesi gereken bir aşama olacak. Umut verici meydan okuma modları, seviye editörü ve daha fazla bölümüyle Melatonin, iyi bir melodiyle sallanırken rüya gibi bir dünyada kaybolmak isteyen herkese sağlam bir deneyim sunmalıdır.

Paylaşım için teşekkürler

Eline sağlık! Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri