Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Mortal Kombat 11 İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
Konular
59,185
Online süresi
4ay 14g
Reaksiyon Skoru
14,227
Altın Konu
2,398
Başarım Puanı
1,051
TM Yaşı
11 Yıl 1 Ay 21 Gün
MmoLira
694,336
DevLira
234

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

headera8585c911ea4e7e8.jpg

Netherealm, MK serisinin yeni bir bölümüyle geri döndü. Bu sefer, ikizler ve tekli ve çok oyunculu mod ile tamamlanan sıfırlama düğmesine (bir nevi?) basıyorlar ve bu oyuna hem hayranlar hem de yeni gelenler için devasa bir ömür sağlayan tonlarca farklı seçenek sunan çok sayıda seçenek var. Serinin hayranları bu oyunu, bu serinin bilinen inanılmaz miktarda kan ve şiddet içermesi nedeniyle seviyor ve burada da farklı değil. Mide çalkalayıcı ölümler ve büyük miktarda kan göz önüne alındığında, bu kesinlikle cesareti olmayanlar için değildir. Dövüş oyunları kulağa monoton gelse de, MK son yıllarda (9'dan beri) hikaye modu üzerinde gerçekten çalıştı ve bir dövüş oyunu için nadir görülen çok oyunculu mod kadar iyi bir şekilde öne çıkıyor.

En son serileri oynamadıktan sonra bu seriye yeni katılan biri olarak dikkat edilmesi gereken ilk şey harika eğitimdir. Bunları karşılaştırmak gerekirse, Injustice oyunları şimdiye kadar oynadığım oyunlar arasında en sinir bozucu ve hayal kırıklığı yaratan eğitimlerden bazılarına sahip. MK11 bunların hepsini alıyor ve düzelterek, eğer doğu moduna geçiyorsanız oyuna kolayca girmenizi sağlayacak temel bir kurulum sağlıyor. Oyunda yolumu bulduğumda geri döndüm ve daha gelişmiş hamleler öğrenmek ve ilerlemek için öğreticiyi bitirdim. daha zorlu bir deneyim sunan zorluk seviyesi.

Hikaye açısından Kronika ortaya çıkıyor ve zaman çizelgesini bozmaya başlıyor. Hem kahramanların hem de kötü adamların geçmiş versiyonlarını ortaya çıkarıyor ve onları birbirine düşürüyor. Bu, birçok farklı kombinasyonla ve savaşmak istediğiniz karakteri seçmenize olanak tanıyan birçok takım oluşturmayla sonuçlanır. Harika seslendirme ve yönetmenliğe sahip çok sayıda sinematik ara sahne var. Hikayenin büyük bir kısmı harika ancak sonunda biraz aceleye getirilmiş gibi geldi ve sonuç, olabileceği veya olması gerektiği kadar tatmin edici değildi. Bu sadece küçük bir ayrıntı çünkü çoğunluğu hikaye odaklı türlerdeki diğer birçok oyunun çok üstünde.

9166ivXBiDL._AC_UF10001000_QL80_.jpg

Dövüş söz konusu olduğunda MK11 onu oldukça yavaşlatıyor. Injustice 2'nin çılgın telaşıyla karşılaştırıldığında bu, düğme eziciden çok beceriye dayalı bir his veriyordu. Ölümcül hamleler aşırı önyargıyla geri döndü. Her yere dökülen litrelerce kan, kafaların içinden geçen sivri uçlar ve kafatasını parçalayan sinematik anlarla grafik olarak tamamen zirvedeler ve parmaklarınıza savaşı tamamlamaya hazırlanmak için yeterince dinlenme sağlıyorlar. Sağlığınıza bağlı olarak hareket edebileceğiniz ve sözde son anlarında kavganın gidişatını gerçekten değiştirebilecek ölümcül darbe hareketleri var. Hikaye modunun dışındaki farklı hareketler ve kombinasyonlar üzerinde zaman harcamaya değer, bu aynı zamanda çevrimiçi çok oyunculu modda da gerçekten yardımcı olacaktır.

Oyun görsel olarak çok güzel. Konumlar ve arka planlar son derece ayrıntılı ve incelediğim PS4 Pro'da inanılmaz görünüyor. Karakterler muhteşem bir şekilde işleniyor ve bugüne kadar bir dövüş oyununda görülen en iyiler arasında yer alıyor. Sinematik sahneden oynanışa kusursuz geçişler kusursuzdur ve yükleme süreleri (oyun başlangıçta başladıktan sonra) hayret vericidir.

Burada o kadar çok özelleştirme sunuluyor ki, her karakterin geniş bir görünüm seçeneği var, 40'ın üzerinde özelleştirilebilir donanım ve tekniklerle şu ana kadar bu kadarım. Bunlar, kilidini açmak için paraya ihtiyacınız olan hazine sandıkları sunan Krypt ve Towers Of Time modları aracılığıyla açılır. Çevrimiçi mod muhtemelen şimdiye kadar oynadığım en iyi modlardan biri. Bağlanmak kolay ve hızlıydı. Genellikle bu çaptaki çevrimiçi oyunlar bana birçok gecikme sorunu yaşatıyor (Injustice 2!) ve neyse ki bu moda her geçtiğimde sorunsuz ve keyifli bir deneyim oldu. Mortal Kombat 11 beni şaşırttı, akıcı bir çok oyunculu deneyim sunabilen kapsamlı bir hikaye moduna sahip bu türden çok fazla dövüş oyunu oynamamıştım. Kendimi dünyanın içinde buldum ve çoklu evren, zaman yolculuğu hikayesi beni bu dünyaya çekti ve serinin büyük bir hayranı olmamı sağladı. Krypt ve Towers of Time modları, ganimet kutusu gibi göründükleri için bana sunacak pek bir şey olmasa da, karakterlerin kendisi ustalıkla detaylandırılmış ve ortamlara mükemmel bir şekilde uyum sağlıyor.

Mortal-Kombat-11-tile-image.jpg

Serinin hayranları bu oyuna gösterilen inanılmaz miktardaki sevgi ve çabadan memnun kalacak ve yeni gelenler de kazanılacak.

Hem solo modda hem de çevrimiçi arkadaşlarınızla oynayarak bu oyunu saatlerce oynamaya hazır olun. Mortal Kombat 11, mevcut konsollar için en üst düzey dövüş oyunudur ve Nintendo Switch versiyonunun eklenmesi de pastanın kremasıdır.

Gayet başarılı ve okuması keyifli bir inceleme olmuş. Sağol Ferdi.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri