Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
PythonPlayerSkill.cpp açın, ekleyin;
devamında;
Eklendikten sonra aşağıdaki görsel gibi gözükecektir.
Kod:
DWORD dwMotionIndex = pSkillData->GetSkillMotionIndex(rkSkillInst.iGrade);
DWORD dwLoopCount = pSkillData->GetMotionLoopCount(rkSkillInst.fcurEfficientPercentage);
if (!pkInstMain->NEW_UseSkill(rkSkillInst.dwIndex, dwMotionIndex, dwLoopCount, pSkillData->IsMovingSkill() ? true : false))
{
//Tracenf("CPythonPlayer::__UseSkill(%d) - pkInstMain->NEW_UseSkill - ERROR", dwSlotIndex);
return false;
}
devamında;
Kod:
if ( pSkillData -> IsFanRange ()) { if ( pkInstMain -> NEW_GetInstanceVectorInFanRange ( float ( dwRange ), * pkInstTarget , & kVct_pkInstTarget )) {
Eklendikten sonra aşağıdaki görsel gibi gözükecektir.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
battle.cppokçunun yakından da uzaktan da aynı hasarı vurmasını nasıl sağlarım paylaşım için teşekkürler
içindeC++:int CalcArrowDamage(LPCHARACTER pkAttacker, LPCHARACTER pkVictim, LPITEM pkBow, LPITEM pkArrow, bool bIgnoreDefense)
5 olan değeri düşürürseniz menzil bölünümü azalır, damage artar.C++:int iGap = (iDist / 100) - 5 - pkAttacker->GetPoint(POINT_BOW_DISTANCE); int iPercent = 100 - (iGap * 5);
Teşekkürlerbattle.cpp
içindeC++:int CalcArrowDamage(LPCHARACTER pkAttacker, LPCHARACTER pkVictim, LPITEM pkBow, LPITEM pkArrow, bool bIgnoreDefense)
5 olan değeri düşürürseniz menzil bölünümü azalır, damage artar.C++:int iGap = (iDist / 100) - 5 - pkAttacker->GetPoint(POINT_BOW_DISTANCE); int iPercent = 100 - (iGap * 5);
okçunun yakından da uzaktan da aynı hasarı vurmasını nasıl sağlarım paylaşım için teşekkürler
Ok çantası kullanarak,okçunun yakından da uzaktan da aynı hasarı vurmasını nasıl sağlarım paylaşım için teşekkürler
Paylaşım için teşekkürler
teşekkürlerOk çantası kullanarak,
Paylaşım için teşekkürler
battle.cppokçunun yakından da uzaktan da aynı hasarı vurmasını nasıl sağlarım paylaşım için teşekkürler
C++:
int CalcArrowDamage(LPCHARACTER pkAttacker, LPCHARACTER pkVictim, LPITEM pkBow, LPITEM pkArrow, bool bIgnoreDefense)
C++:
int iGap = (iDist / 100) - 5 - pkAttacker->GetPoint(POINT_BOW_DISTANCE);
int iPercent = 100 - (iGap * 5);
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)