NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[C++] Hedef Olmadan Skill Atma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DexMa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba; Sorunuza cevap vererek merakınızı giderdiğimi düşünüyorum yani bu terslemek değil yanıtlamak oluyor.
"siz anlamaya değil anlamamaya çalıştığınız için bu sonuç çıkıyor." gayet güzel terslemişsin, karşında gerizekalı yok. haddini bil ona göre konuş. ben sana saygısızlık yapmıyorsam seninde bana yapmaya hakkın yok.

"siz anlamaya değil anlamamaya çalıştığınız için bu sonuç çıkıyor." gayet güzel terslemişsin, karşında gerizekalı yok. haddini bil ona göre konuş. ben sana saygısızlık yapmıyorsam seninde bana yapmaya hakkın yok.

Merhaba;Metin2 bilginiz olduğunu biliyorum ve gerçekten siz o soruyu bilmeyerek - tahmin edemeden sorduysanız şahsım adına sizden özür diliyorum. Tabiki karşımda gerizekalı yok bende öyle düşündüğüm için soruyu polemik yaratmak için sorduğunuzu düşündüm.Ve galiba haklı çıkıyorum.

Merhaba;Metin2 bilginiz olduğunu biliyorum ve gerçekten siz o soruyu bilmeyerek - tahmin edemeden sorduysanız şahsım adına sizden özür diliyorum. Tabiki karşımda gerizekalı yok bende öyle düşündüğüm için soruyu polemik yaratmak için sorduğunuzu düşündüm.Ve galiba haklı çıkıyorum.
bu adam metin2nin official sunucularında developer olarak çalışmıyo düzgünce sormuş neyin havası bu kardeşim

bide şu çocuğun banını aç. Smodsun banlamışsın çocuğu.

sen meraba merabalarla ne dediğini bilmeyen biri olmuş çıkmışsın sadece saçmalıyorsun sirkelen

Eyw Kirvem bunu bı not defterıne kaydedem ne olur ne olmaz :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri