- Konular
- 66
- Online süresi
- 3mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 613
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 5 Yıl 3 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 166
- MmoLira
- 2,900
- DevLira
- 42
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
"siz anlamaya değil anlamamaya çalıştığınız için bu sonuç çıkıyor." gayet güzel terslemişsin, karşında gerizekalı yok. haddini bil ona göre konuş. ben sana saygısızlık yapmıyorsam seninde bana yapmaya hakkın yok.Merhaba; Sorunuza cevap vererek merakınızı giderdiğimi düşünüyorum yani bu terslemek değil yanıtlamak oluyor.
- Konular
- 661
- Çözüm
- 35
- Online süresi
- 5mo 1d
- Reaksiyon Skoru
- 1,683
- Altın Konu
- 80
- Başarım Puanı
- 311
- MmoLira
- 15,055
- DevLira
- 0
"siz anlamaya değil anlamamaya çalıştığınız için bu sonuç çıkıyor." gayet güzel terslemişsin, karşında gerizekalı yok. haddini bil ona göre konuş. ben sana saygısızlık yapmıyorsam seninde bana yapmaya hakkın yok.
Merhaba;Metin2 bilginiz olduğunu biliyorum ve gerçekten siz o soruyu bilmeyerek - tahmin edemeden sorduysanız şahsım adına sizden özür diliyorum. Tabiki karşımda gerizekalı yok bende öyle düşündüğüm için soruyu polemik yaratmak için sorduğunuzu düşündüm.Ve galiba haklı çıkıyorum.
- Konular
- 193
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 2mo 18d
- Reaksiyon Skoru
- 752
- Altın Konu
- 21
- TM Yaşı
- 5 Yıl 4 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 169
- MmoLira
- 1,153
- DevLira
- 89
bu adam metin2nin official sunucularında developer olarak çalışmıyo düzgünce sormuş neyin havası bu kardeşimMerhaba;Metin2 bilginiz olduğunu biliyorum ve gerçekten siz o soruyu bilmeyerek - tahmin edemeden sorduysanız şahsım adına sizden özür diliyorum. Tabiki karşımda gerizekalı yok bende öyle düşündüğüm için soruyu polemik yaratmak için sorduğunuzu düşündüm.Ve galiba haklı çıkıyorum.
bide şu çocuğun banını aç. Smodsun banlamışsın çocuğu.
- Konular
- 325
- Online süresi
- 18d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 164
- MmoLira
- 3,124
- DevLira
- 0
sen meraba merabalarla ne dediğini bilmeyen biri olmuş çıkmışsın sadece saçmalıyorsun sirkelenMerhaba;Metin2 bilginiz olduğunu biliyorum ve gerçekten siz o soruyu bilmeyerek - tahmin edemeden sorduysanız şahsım adına sizden özür diliyorum. Tabiki karşımda gerizekalı yok bende öyle düşündüğüm için soruyu polemik yaratmak için sorduğunuzu düşündüm.Ve galiba haklı çıkıyorum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)