Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
https://forum.turkmmo.com/konu/3872928-address-type-mob-find/post-21422634peki auto pickup bulabılır mıyız istediğimiz itemi yerden toplaması icin
hocam ce sanırım yeni güncelleme ile fixlendi sanırım ce ile hareket hızı saldırı hızı gettarget bulurken artık kalıcı adres bulmama rağmen oyunu kapadığımda o adres değişiyor
Hangi serverda deniyorsun?hocam ce sanırım yeni güncelleme ile fixlendi sanırım ce ile hareket hızı saldırı hızı gettarget bulurken artık kalıcı adres bulmama rağmen oyunu kapadığımda o adres değişiyor
Adresi "metin2client.exe" + 0...... diye alman gerekiyor bu şekilde almazsan değişmesi normal.
TR de yapıyordum bu yöntemle direk kalıcı adresi alıyordu birkaç saniyede ama şimdi alamıyorumHangi serverda deniyorsun?
Adresi "metin2client.exe" + 0...... diye alman gerekiyor bu şekilde almazsan değişmesi normal.
Pek vaktim yok bu ara fakat müsait olursam bakacağım.TR de yapıyordum bu yöntemle direk kalıcı adresi alıyordu birkaç saniyede ama şimdi alamıyorum
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)