Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[FIX] Sol üstte gözükmeyen "Ejderha Tanrı Saldırısı" düzenlemesi.

Silverhand

SilveriusPanel
TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Moderator
Konular
132
Online süresi
3ay 5g
Reaksiyon Skoru
936
Altın Konu
39
Başarım Puanı
184
TM Yaşı
4 Yıl 5 Ay 26 Gün
MmoLira
4,736
DevLira
6

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba,

Ne yapılırsa yapılsın, düzelmeyen bir sorun çünkü konularda belirtilen çözümler benim gibi bir çok kullanıcının Clientinde olan farklı bir problemden kaynaklanıyor.

Çözüm için aşağıdaki yolu takip edelim.

Item_proto (SQL ya da TXT fark etmez) açtığımızda Ejderha Tanrı Saldırısı eşyalı itemin 86 numaralı efekti verdiğini görüyoruz.

Screenshot_3.png

GameSRC/Common/Length.h'ı açtığımızda ise 86. numaranın aslında ATT_BONUS ya da ATT_MALLBONUS olmadığını görüyoruz.

Screenshot_4.png

ClientSRC/UserInterface/PythonPlayerModule.cpp içerisinde de bu APPLY_COSTUME_ATTR_BONUS, isimli efektimizin tanımlanmadığından dolayı bu sorunu yaşadığımızı artık anlayabiliyoruz.

Hadi şimdi bunu tanımlayalım.

ClientSRC/UserInterface/PythonPlayerModule.cpp

Kod:
----------- Arat

PyModule_AddIntConstant(poModule, "ENERGY_END_TIME",        POINT_ENERGY_END_TIME);

---------- Altına Ekle

PyModule_AddIntConstant(poModule, "POINT_COSTUME_ATTR_BONUS", POINT_COSTUME_ATTR_BONUS);
    PyModule_AddIntConstant(poModule, "POINT_MAGIC_ATT_BONUS_PER", POINT_MAGIC_ATT_BONUS_PER);
    PyModule_AddIntConstant(poModule, "POINT_MELEE_MAGIC_ATT_BONUS_PER", POINT_MELEE_MAGIC_ATT_BONUS_PER);

ClientSRC/UserInterface/Packet.h

Kod:
-- Arat

POINT_ENERGY_END_TIME = 129,

-- Point'lerin olduğu en son satıra ekle

POINT_COSTUME_ATTR_BONUS,
    POINT_MAGIC_ATT_BONUS_PER,
    POINT_MELEE_MAGIC_ATT_BONUS_PER,

Örnek

Screenshot_5.png

Root/Uiaffectshower.py

Kod:
-- Arat
            MALL_DESC_IDX_START+player.POINT_MALL_ATTBONUS : (localeInfo.TOOLTIP_MALL_ATTBONUS_STATIC, "icon/item/71028.tga",),

-- Bulamazsan Bunu Arat

MALL_DESC_IDX_START+player.POINT_ATT_BONUS : (localeInfo.TOOLTIP_MALL_ATTBONUS_STATIC, "icon/item/71028.tga",),

-- Altına Ekle

MALL_DESC_IDX_START+player.POINT_MELEE_MAGIC_ATT_BONUS_PER : (localeInfo.TOOLTIP_MALL_ATTBONUS_STATIC, "icon/item/71028.tga",),

Hiç biri olmadı ise 86 numaralı value'yi 64 de yapabilirsiniz.
Bundan sonrası sizinle ilgili bir problem olduğu anlamına geliyor çünkü.

Kanıt :

Screenshot_6.png

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

APPLY_COSTUME_ATTR_BONUS luk bir durum değil packet eklenmeside gereksiz olmuş protodan effect bölümündende çekmiyor ymirin geliştiricilerin kafası guzel iken eklemeyi unuttuğu 1 satır py ve 1 satır ise client src eklenmesi sonucu düzelen basit çözümü var seneler evvel paylaştım
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
APPLY_COSTUME_ATTR_BONUS luk bir durum değil packet eklenmeside gereksiz olmuş protodan effect bölümündende çekmiyor ymirin geliştiricilerin kafası guzel iken eklemeyi unuttuğu 1 satır py ve 1 satır ise client src eklenmesi sonucu düzelen basit çözümü var seneler evvel paylaştım

Son düzenleme:

Recebim bu da olmadığı için açtım zaten konuyu

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri