Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[PY/Client SRC] Şebnem ve Diğer Affectler Sol Üstte Gözüksün!

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

1117 23:32:05612 ::
networkModule.py(line:200) SetSelectCharacterPhase
system.py(line:177) __hybrid_import
system.py(line:142) _process_result
introSelect.py(line:23) <module>
uiAffectShower.py(line:443) <module>
uiAffectShower.py(line:553) AffectShower

networkModule.SetSelectCharacterPhase - <type 'exceptions.AttributeError'>:'module' object has no attribute 'RESIST_MAGIC'

1117 23:32:05612 :: ============================================================================================================
1117 23:32:05612 :: Abort!!!!

merhaba bu syserr aldım bilen varmı

1117 23:32:05612 ::
networkModule.py(line:200) SetSelectCharacterPhase
introSelect.py(line:23) <module>
uiAffectShower.py(line:443) <module>
uiAffectShower.py(line:553) AffectShower

networkModule.SetSelectCharacterPhase - <type 'exceptions.AttributeError'>:'module' object has no attribute 'RESIST_MAGIC'

1117 23:32:05612 :: ============================================================================================================
1117 23:32:05612 :: Abort!!!!

merhaba bu syserr aldım bilen varmı
object has no attribute 'RESIST_MAGIC'

Linkteki herşeyi yaptım birtek canavar bonusu veren şebnem ve büyüye karşı dayanıklık veren yeşil şebnemin sol üst iconunu aktif edemedim nasıl yaparım?
Yani kısacası canavar bonusu ve büyüye karşı dayanıklık bonusunu sol üste taşıyamıyorum bilgisi olan?

Linkteki herşeyi yaptım birtek canavar bonusu veren şebnem ve büyüye karşı dayanıklık veren yeşil şebnemin sol üst iconunu aktif edemedim nasıl yaparım?
Yani kısacası canavar bonusu ve büyüye karşı dayanıklık bonusunu sol üste taşıyamıyorum bilgisi olan?

Aynı mantıkta onları da ekle canım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri