bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[PY/Client SRC] Şebnem ve Diğer Affectler Sol Üstte Gözüksün!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Silverhand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

Silverhand

SilveriusPanel
TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Moderator
Konular
132
Çözüm
6
Online süresi
3mo 5d
Reaksiyon Skoru
944
Altın Konu
39
Başarım Puanı
184
MmoLira
5,008
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ismail-yk-lahmacun.gif

Selamlar,

O kadar çok kaynak gezdim ki, tam olarak istediğimi bulamadım.
Ya sadece item iconu ya da itemin de iconunu değiştirip bambaşka hale sokan içerikler vardı.
Bir konu içerisinde hem şebnemi hem de diğer affectleri de game src kullanmadan veremiyorduk zaten.
Ben de başka bir yerden bir kaynak buldum, başka bir kaynağı da dahil ettim ve şu an ki haline getirdim.

Anlatıma geçiyorum ;

CLIENT SRC TARAFI

1@ ClientSource/UserInterface/InstanceBase.h:

[CODE title="1@ ClientSource/UserInterface/InstanceBase.h:"] NEW_AFFECT_AUTO_HP_RECOVERY = 534,[/CODE]

Altına Ekle
Kod:
            NEW_AFFECT_BLEND = 531,

2@ ClientSource/UserInterface/PythonCharacterModule.cpp:

En sonuna gel }'dan önce bunu ekle

Kod:
    PyModule_AddIntConstant(poModule, "NEW_AFFECT_BLEND", CInstanceBase::NEW_AFFECT_BLEND);

3@ ClientSource/UserInterface/PythonPlayerModule.cpp:
Kod:
    PyModule_AddIntConstant(poModule, "RESIST_MAGIC",    POINT_RESIST_MAGIC);

PACK (ROOT) TARAFI

root/constInfo.py:
Herhangi bir yerine ekle
Kod:
ENABLE_POTIONS_AFFECTSHOWER = 1 ## 0=Disable / 1=Enable
root/uiAffectShower.py:

En başa ekle
Kod:
import constInfo
root/uiAffectShower.py:

Arat

Kod:
    MALL_DESC_IDX_START = 1000

Altına Ekle

Kod:
    if constInfo.ENABLE_POTIONS_AFFECTSHOWER:
        ## As long the values arent reserved
        WATER_DESC_IDX_START = 1100
        DEW_DESC_IDX_START = 1200

Arat

Kod:
        chr.NEW_AFFECT_DRAGON_SOUL_DECK2: (localeInfo.TOOLTIP_DRAGON_SOUL_DECK2, "d:/ymir work/ui/dragonsoul/buff_ds_land1.tga",),

Altına Ekle

Kod:
        AFFECT_DATA_DICT[WATER_DESC_IDX_START+player.POINT_PENETRATE_PCT] = (localeInfo.TOOLTIP_APPLY_PENETRATE_PCT,     "icon/item/50813.tga")
        AFFECT_DATA_DICT[WATER_DESC_IDX_START+player.POINT_CRITICAL_PCT] = (localeInfo.TOOLTIP_APPLY_CRITICAL_PCT,     "icon/item/50814.tga")
        AFFECT_DATA_DICT[WATER_DESC_IDX_START+player.ATT_BONUS] = (localeInfo.TOOLTIP_ATT_GRADE,             "icon/item/50817.tga")
        AFFECT_DATA_DICT[WATER_DESC_IDX_START+player.DEF_BONUS] = (localeInfo.TOOLTIP_DEF_GRADE,             "icon/item/50818.tga")
        AFFECT_DATA_DICT[WATER_DESC_IDX_START+player.RESIST_MAGIC] = (localeInfo.TOOLTIP_MAGIC_DEF_GRADE,         "icon/item/50819.tga")
        AFFECT_DATA_DICT[WATER_DESC_IDX_START+player.ATT_SPEED] = (localeInfo.TOOLTIP_ATT_SPEED,             "icon/item/50820.tga")
        AFFECT_DATA_DICT[DEW_DESC_IDX_START+player.POINT_CRITICAL_PCT] = (localeInfo.TOOLTIP_APPLY_CRITICAL_PCT,     "icon/item/50821.tga")
        AFFECT_DATA_DICT[DEW_DESC_IDX_START+player.POINT_PENETRATE_PCT] = (localeInfo.TOOLTIP_APPLY_PENETRATE_PCT,     "icon/item/50822.tga")
        AFFECT_DATA_DICT[DEW_DESC_IDX_START+player.ATT_SPEED] = (localeInfo.TOOLTIP_ATT_SPEED,             "icon/item/50823.tga")
        AFFECT_DATA_DICT[DEW_DESC_IDX_START+player.RESIST_MAGIC] = (localeInfo.TOOLTIP_RESIST_MAGIC,             "icon/item/50824.tga")
        AFFECT_DATA_DICT[DEW_DESC_IDX_START+player.ATT_BONUS] = (localeInfo.TOOLTIP_ATT_GRADE,             "icon/item/50825.tga")
        AFFECT_DATA_DICT[DEW_DESC_IDX_START+player.DEF_BONUS] = (localeInfo.TOOLTIP_DEF_GRADE,             "icon/item/50826.tga")
        AFFECT_DATA_DICT[DEW_DESC_IDX_START+player.ENERGY] = (localeInfo.TOOLTIP_ENERGY,              "icon/item/51002.tga")

Arat (2 Kez)

Kod:
        if type == chr.NEW_AFFECT_MALL:
            affect = self.MALL_DESC_IDX_START + pointIdx
Ekle

Kod:
        elif constInfo.ENABLE_POTIONS_AFFECTSHOWER and type == chr.NEW_AFFECT_EXP_BONUS_EURO_FREE:
            affect = self.WATER_DESC_IDX_START + pointIdx
        elif constInfo.ENABLE_POTIONS_AFFECTSHOWER and type == chr.NEW_AFFECT_BLEND:
            affect = self.DEW_DESC_IDX_START + pointIdx

Paylaşım için teşekkürler :)

Adsiz.png

Paylaşım için Teşekkürler Bunun AFFECT_DATA_DICT[DEW_DESC_IDX_START+player.RESIST_MAGIC] = (localeInfo.TOOLTIP_RESIST_MAGIC, "icon/item/50824.tga") Satırdan sonrı için ekleme nasıl Ek Yaparız

ismail-yk-lahmacun.gif

Selamlar,

O kadar çok kaynak gezdim ki, tam olarak istediğimi bulamadım.
Ya sadece item iconu ya da itemin de iconunu değiştirip bambaşka hale sokan içerikler vardı.
Bir konu içerisinde hem şebnemi hem de diğer affectleri de game src kullanmadan veremiyorduk zaten.
Ben de başka bir yerden bir kaynak buldum, başka bir kaynağı da dahil ettim ve şu an ki haline getirdim.

Anlatıma geçiyorum ;

CLIENT SRC TARAFI

1@ ClientSource/UserInterface/InstanceBase.h:

[CODE title="1@ ClientSource/UserInterface/InstanceBase.h:"] NEW_AFFECT_AUTO_HP_RECOVERY = 534,[/CODE]

Altına Ekle
Kod:
            NEW_AFFECT_BLEND = 531,

2@ ClientSource/UserInterface/PythonCharacterModule.cpp:

Kod:
    PyModule_AddIntConstant(poModule, "NEW_AFFECT_BLEND", CInstanceBase::NEW_AFFECT_BLEND);

3@ ClientSource/UserInterface/PythonPlayerModule.cpp:
Kod:
    PyModule_AddIntConstant(poModule, "RESIST_MAGIC",    POINT_RESIST_MAGIC);

PACK (ROOT) TARAFI

root/constInfo.py:
Herhangi bir yerine ekle
Kod:
ENABLE_POTIONS_AFFECTSHOWER = 1 ## 0=Disable / 1=Enable
root/uiAffectShower.py:

En başa ekle
Kod:
import constInfo
root/uiAffectShower.py:

Arat

Kod:
    MALL_DESC_IDX_START = 1000

Altına Ekle

Kod:
        ## As long the values arent reserved
        WATER_DESC_IDX_START = 1100
        DEW_DESC_IDX_START = 1200

Arat

Kod:
        chr.NEW_AFFECT_DRAGON_SOUL_DECK2: (localeInfo.TOOLTIP_DRAGON_SOUL_DECK2, "d:/ymir work/ui/dragonsoul/buff_ds_land1.tga",),

Altına Ekle

Kod:
        AFFECT_DATA_DICT[WATER_DESC_IDX_START+player.POINT_PENETRATE_PCT] = (localeInfo.TOOLTIP_APPLY_PENETRATE_PCT,     "icon/item/50813.tga")
        AFFECT_DATA_DICT[WATER_DESC_IDX_START+player.POINT_CRITICAL_PCT] = (localeInfo.TOOLTIP_APPLY_CRITICAL_PCT,     "icon/item/50814.tga")
        AFFECT_DATA_DICT[WATER_DESC_IDX_START+player.ATT_BONUS] = (localeInfo.TOOLTIP_ATT_GRADE,             "icon/item/50817.tga")
        AFFECT_DATA_DICT[WATER_DESC_IDX_START+player.DEF_BONUS] = (localeInfo.TOOLTIP_DEF_GRADE,             "icon/item/50818.tga")
        AFFECT_DATA_DICT[WATER_DESC_IDX_START+player.RESIST_MAGIC] = (localeInfo.TOOLTIP_MAGIC_DEF_GRADE,         "icon/item/50819.tga")
        AFFECT_DATA_DICT[WATER_DESC_IDX_START+player.ATT_SPEED] = (localeInfo.TOOLTIP_ATT_SPEED,             "icon/item/50820.tga")
        AFFECT_DATA_DICT[DEW_DESC_IDX_START+player.POINT_CRITICAL_PCT] = (localeInfo.TOOLTIP_APPLY_CRITICAL_PCT,     "icon/item/50821.tga")
        AFFECT_DATA_DICT[DEW_DESC_IDX_START+player.POINT_PENETRATE_PCT] = (localeInfo.TOOLTIP_APPLY_PENETRATE_PCT,     "icon/item/50822.tga")
        AFFECT_DATA_DICT[DEW_DESC_IDX_START+player.ATT_SPEED] = (localeInfo.TOOLTIP_ATT_SPEED,             "icon/item/50823.tga")
        AFFECT_DATA_DICT[DEW_DESC_IDX_START+player.RESIST_MAGIC] = (localeInfo.TOOLTIP_RESIST_MAGIC,             "icon/item/50824.tga")
        AFFECT_DATA_DICT[DEW_DESC_IDX_START+player.ATT_BONUS] = (localeInfo.TOOLTIP_ATT_GRADE,             "icon/item/50825.tga")
        AFFECT_DATA_DICT[DEW_DESC_IDX_START+player.DEF_BONUS] = (localeInfo.TOOLTIP_DEF_GRADE,             "icon/item/50826.tga")
        AFFECT_DATA_DICT[DEW_DESC_IDX_START+player.ENERGY] = (localeInfo.TOOLTIP_ENERGY,              "icon/item/51002.tga")

Arat (2 Kez)

Kod:
        if type == chr.NEW_AFFECT_MALL:
            affect = self.MALL_DESC_IDX_START + pointIdx
Ekle

Kod:
        elif constInfo.ENABLE_POTIONS_AFFECTSHOWER and type == chr.NEW_AFFECT_EXP_BONUS_EURO_FREE:
            affect = self.WATER_DESC_IDX_START + pointIdx
        elif constInfo.ENABLE_POTIONS_AFFECTSHOWER and type == chr.NEW_AFFECT_BLEND:
            affect = self.DEW_DESC_IDX_START + pointIdx
CAV4SGu.jpeg

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri