bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Altın Konu Glyph İnceleme

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1c87d310c00fb15c5.jpg

Platform oyunlarını sevdiğimi gizlemiyorum. Özel olanlar muhteşem manevralar yapmanızı sağlarken aynı zamanda zorlu bir deneyim sunar. Danimarkalı geliştiriciler Bolverk'in geliştirdiği Glyph de bu oyunlardan biri. Gördüğüm 'zemin lav'ın en iyi örneklerinden birinde, seviyenin etrafındaki kum kirlenmiş, bu yüzden platformdan platforma atlayarak geçmeniz gerekecek.

80'den fazla keşif seviyesi ve 30 zaman denemesiyle Glyph bir harikadır. Kontroller ilk başta biraz uçucu geldi ama kısa süre sonra bundan faydalanmaya başladım ve kendimi mümkün olduğunu düşündüğümden daha uzağa fırlattım.

29022ed350e324df0.jpg

Seviyeler birkaç farklı koleksiyon parçası içerir. Karşılaşacağınız ana tür madeni paralardır. Yeni seviyeler açarak ilerlemenizi sağlarlar. Ayrıca, genellikle gizlenmiş veya gözden uzak olan, koleksiyonluk bok böceğinin görünmesini de sağlarlar. Bok böcekleri ayrıca yeni seviyeler açar. Mücevherler dünya üzerindeki yeni alanların kilidini açar ve anahtarlar bir seviyeden çıkmanıza olanak tanır. İlerlemek için her seviyedeki her şeyi toplamanıza gerek yok, bu nedenle biraz zorlayıcı bir şey bulursanız daha sonra ona geri dönebilirsiniz. Menüde ilerleme takibi bulunur, böylece hangi alanlara geri dönmeniz gerektiğini kolayca görebilirsiniz.

Bu koleksiyon parçaları oyun boyunca ilerlemenize olanak tanır, ancak her seviyenin de kendi gizli kozmetikleri vardır. Bunlar Glyph'in görünüşünü ve arkasında bıraktığı izi değiştirir. Bunları elde etmek son derece zordur ve Glyph'in tüm hareketlerinde ustalaşmanızı gerektirir. Oyunu tamamlamanız gerekmese de, yine de bunları alırken kendinizi bulacaksınız. Her seviye size içinde ne olduğunu anlatır ve her şeyi bulana kadar duramayacaksınız.

Glyph.jpg

Ortamlar çok güzel ve ruhani müzik Glyph'e bir keşif ve keşfetme hissi veriyor.

Glyph mükemmel bir platform oyunudur. Seviyeler veya sırlar hiçbir zaman adaletsiz gelmedi, sadece zorlayıcıydı. Onunla geçirdiğim zamandan gerçekten keyif aldım ve kesinlikle tavsiye ederim. Şu anda Nintendo Switch ve PC için çıktı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri