HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Platform oyunlarını sevdiğimi gizlemiyorum. Özel olanlar muhteşem manevralar yapmanızı sağlarken aynı zamanda zorlu bir deneyim sunar. Danimarkalı geliştiriciler Bolverk'in geliştirdiği Glyph de bu oyunlardan biri. Gördüğüm 'zemin lav'ın en iyi örneklerinden birinde, seviyenin etrafındaki kum kirlenmiş, bu yüzden platformdan platforma atlayarak geçmeniz gerekecek.
80'den fazla keşif seviyesi ve 30 zaman denemesiyle Glyph bir harikadır. Kontroller ilk başta biraz uçucu geldi ama kısa süre sonra bundan faydalanmaya başladım ve kendimi mümkün olduğunu düşündüğümden daha uzağa fırlattım.
Bu koleksiyon parçaları oyun boyunca ilerlemenize olanak tanır, ancak her seviyenin de kendi gizli kozmetikleri vardır. Bunlar Glyph'in görünüşünü ve arkasında bıraktığı izi değiştirir. Bunları elde etmek son derece zordur ve Glyph'in tüm hareketlerinde ustalaşmanızı gerektirir. Oyunu tamamlamanız gerekmese de, yine de bunları alırken kendinizi bulacaksınız. Her seviye size içinde ne olduğunu anlatır ve her şeyi bulana kadar duramayacaksınız.
Ortamlar çok güzel ve ruhani müzik Glyph'e bir keşif ve keşfetme hissi veriyor.
Glyph mükemmel bir platform oyunudur. Seviyeler veya sırlar hiçbir zaman adaletsiz gelmedi, sadece zorlayıcıydı. Onunla geçirdiğim zamandan gerçekten keyif aldım ve kesinlikle tavsiye ederim. Şu anda Nintendo Switch ve PC için çıktı.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)