HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
player x koordinatını buldum zaten şuan sağ tıklayıpdiyelim x adresini buldun, ona sag tikla what writes to this address de oradan cikan 3 tane mov kodlu olani sec, diyelim mov eax, [ebp+554] gibi, Assembly kodlarinin oldugu yere gir sonrasinda o buldugumuz koda ctrl+g yap adresini al, ve adres listene ekle (butun instancelarin x y z sini atadiklari kod blogu). O degere sag tiklayip "What accesses to this address" tarzi bi secenegi sec, sonrasinda cevrendeki butun xyz'si olan varliklarin instancelari karsinda liste halinde cikiyor.
dediğim zaman hiçbir sonuç çıkmıyorWhat writes to this address
ona tikladiktan sonra 2 secenek geliyor iste alttakini secip debuglayacaksin. Yine cikmazsa Cheat engine ayarlarindan Windows debugger kullanplayer x koordinatını buldum zaten şuan sağ tıklayıp
dediğim zaman hiçbir sonuç çıkmıyor
debugluyorum 3 tane adress çıkıyorona tikladiktan sonra 2 secenek geliyor iste alttakini secip debuglayacaksin. Yine cikmazsa Cheat engine ayarlarindan Windows debugger kullan
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)