BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Kontrol Ediliyor Metin x y z

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qDESTAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle kendi playerptr adresini yani instance adresini bulacaksın sonra onlara offset ekleyerek X Y Z adrsslerini bulacaksın X I bulduktan sonra genellikle diğerlerini +4 +4 yaparak bulabilirsin sonrasında bulduğun mob ptr de kendi player ptr de ki koordinat offsetlerini yazarsan metinlerin yada etrafında ki her şeyin koordinatini cekebilirsin
mesela kendi x koordinatımı buldum offsett e +4 ekledim mobun x koordinatını mı bulmuş oluyorum

Hayır genellikle kendi Y koordinatini bulmuş olursun oncelikle mob ptryi bulacaksın bulduğun offseti oraya yazacaksın
ha anladım playerin x y ofsettleri mob ptr ye yazarsam o mobun x ve y koordinatını verir doğru anladım değil mi
bu arada mob ptr yi nasıl bulurum :/

Karakter seçme ekranında sadece 1 tane karakter olmalı kendi ismini cheat engine üzerinden arat 2 offsetli çıkacak şekilde ilk offseti 0 olmalı 2. Offset ise karakterin ismini veren offset olmalı genellikle 10-14 olur

Karakter seçme ekranında sadece 1 tane karakter olmalı kendi ismini cheat engine üzerinden arat 2 offsetli çıkacak şekilde ilk offseti 0 olmalı 2. Offset ise karakterin ismini veren offset olmalı genellikle 10-14 olur
ben zaten şuanda luna nın yardımıyla player x y, nick, level pointlerini çekiyorum hatta sağ olsun ui bile yaptı, yapmak istediğim metinin x ve y kordinatını bulmak anlattığın kadarıyla mob ptr yi bulmak gerekiyor öncelikle sorum şu mob ptr yi nasıl bulurum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri