- Konular
- 59,189
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,280
- Altın Konu
- 2,398
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 695,207
- DevLira
- 234
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Alienware markası, kendimi bildim bileli PC oyunları dünyasıyla eş anlamlı olmuştur. Güçlü oyun dizüstü bilgisayarlarından, markanın ikonik Alien baş logosunu gururla süsleyen önceden oluşturulmuş masaüstü oyun bilgisayarlarına kadar, PC oyunlarının RGB yüklü sularına ayak parmaklarını sokmak isteyenler için her zaman bir seçenek olarak bulundular.
86 gram ağırlığıyla en ağır fare değil ama biraz ağır geliyor, özellikle de şu anda piyasada bulunan sayısız hafif oyun faresinden birini kullanıyorsanız. Şahsen başlangıçta çok ağır buldum, ancak alıştıkça ağırlığına rağmen farenin tadını çıkarmaya başladım. Bir fare altlığı üzerinde de zahmetsizce kayar ve onu kullanma deneyimini daha da keyifli hale getirir.
Farenin her iki tarafında iki yan düğmenin olması, gerçekten geride kalmak istediğim hoş bir fikir, ancak düğmelerin farenin dış kalçasındaki yerleşimine ulaşmak oldukça zor. Bunlara sahip olmak hiç olmamasından iyidir ve Alienware Command Center yazılımında Makrolar atamak harikadır, ancak çoğunun bunları oyun oynarken bir tutamda kullanacağını düşünmüyorum.
Farenin DPI'sini ayarlamak, farenin alt tarafında bulunan yukarıda belirtilen DPI düğmesine basarak en kolay şekilde yapılabilir. Alienware Command Center'da değeri ayarlama özelliğiyle varsayılan olarak karşılık gelen renklere ayarlanmış beş hassasiyet düzeyi vardır. 26.000 DPI'da maksimuma çıkan bir optik sensörle, çalışmak için biraz aralığınız olduğunu söylemek doğru olur.
Farklı DPI profilleri arasında geçiş yapmaya izin veren bir düğme olduğunu kesinlikle takdir ediyorum, ancak farenin altında yer almasını biraz aptalca buluyorum ve onu değiştirmek için ters çevirmenizi gerektiriyor. Roccat Burst Pro Air ve Logitech G305 gibi geçmişte kullandığım diğer çeşitli fareler, kaydırma tekerleğinin hemen altındaki düğmeye sahiptir ve sonuç olarak DPI'yi ayarlamak söz konusu olduğunda çok daha keyifli ve verimlidir.
Son zamanlarda piyasaya çıkan birçok üst düzey kablosuz oyun faresi gibi, Alienware AW720M de üç bağlantı modu içerir (bu nedenle ürün başlığında "Üçlü Mod" vardır). Fare, bir USB-C - USB-A kablosuyla cihazınıza kablolu olarak kullanılabilir ve ürünle birlikte verilen 2,4 GHz kablosuz alıcı veya Bluetooth aracılığıyla kablosuz olarak kullanılabilir ve hareket halindeyken oyun oynuyor olsanız da size birçok farklı seçenek sunar veya kişisel oyun alanınızın rahatlığında. 2.4GHz ve Bluetooth arasında geçiş yapmak, farenin altında bulunan anahtarı ayarlayarak yapılabilir.
Fareyi USB-C bağlantısı üzerinden kullanabilseniz de, pil ömrü olağanüstü olduğu için muhtemelen hiçbir zaman uzun süre kullanmanıza gerek kalmayacaktır. 2,4 GHz ile yaklaşık 140 saat ve Bluetooth ile 420 saat gibi çılgın bir rakam sunan Alienware AW720M, şaşırtıcı derecede uzun süre dayanır ve son derece hızlı bir şekilde şarj olur ve yalnızca beş dakikalık şarjla yaklaşık 20 saat pil ömrü sağlar.
Farklı efektler ve aralarından seçim yapabileceğiniz 16,8 milyon renk sağlayan, farede bulunan RGB aydınlatmanın kolayca özelleştirilmesine olanak tanır. Makrolar, klasörlere veya yazılıma kısayollar gibi özel davranışlara sahip düğmeler sağlamanıza olanak tanırken, Ayarlar, güç tasarrufu modu ve DPI'yı beş DPI profilinde özel olarak ayarlama yeteneği gibi daha fazla incelik içeren genel amaçlı seçenekler menüsü olarak hizmet eder.
Dell'in web sitesinde 150 Avustralya dolarının biraz üzerinde bir fiyata ve diğer perakendecilerde 200 ila 250 ABD doları arasında değişen Alienware AW720M, pahalı bir satın almadır. Bu fare için 200 dolardan fazla ödeme yapmak açıkçası saçma ve tavsiye edeceğim bir şey değil, ancak üç bağlantı modu, harika pil ömrü ve kaliteli estetiği ve hissi göz önüne alındığında 150 doları makul bir alım olarak görüyorum.
- Konular
- 1,673
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 9mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 8,721
- Altın Konu
- 297
- Başarım Puanı
- 374
- MmoLira
- 41,550
- DevLira
- 753
Paylaşım için teşekkürler.
- Konular
- 22
- Online süresi
- 8h 54m
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 509
- DevLira
- 0
Teşekkürler
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)