mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Kontrol Ediliyor Metin2 Send On Click Packet nasıl kodlanır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hohahehe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
  • Etiketler Etiketler
    metin2 hile

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar merhaba, ben npcler ile etkileşime geçmek için send on click fonksiyonunu kullanmaya çalışıyorum ama henüz oldukça amatörüm. Örnek olarak şöyle bir kod kullandım:
Kod:
#include <Windows.h>

void Main() {

DWORD calladdress = *(DWORD*)0x505E320; //Register altındaki ecx

DWORD CPythonNetworkStream = *(DWORD*)0x505E320; //stackten dword pointerı aldım

int vID = 12869;

typedef bool(__thiscall* tCPythonNetworkStreamSendOnClickPacket)(void* This, DWORD vID);

tCPythonNetworkStreamSendOnClickPacket CPythonNetworkStreamSendOnClickPacket = reinterpret_cast<tCPythonNetworkStreamSendOnClickPacket>(calladdress);

CPythonNetworkStreamSendOnClickPacket((void*)CPythonNetworkStream, vID);

}

BOOL APIENTRY DllMain(HMODULE hModule, DWORD ul_reason_for_call, LPVOID lpReserved)
{
    switch (ul_reason_for_call)
    {
    case DLL_PROCESS_ATTACH:
        CreateThread(NULL, 0, reinterpret_cast<LPTHREAD_START_ROUTINE>(Main), hModule, 0, NULL);
    }
    return TRUE;
}

Scripti derleyip dll dosyasını enjekte ettim ancak çalışmadı. Nerede yanlışım var sizce?

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

DWORD CPythonNetworkStream = *(DWORD*)0x505E320; //stackten dword pointerı aldım

calladdress'in ve classpointer'ını aynı yazmışsın ayrıyeten "*(DWORD*)" şeklinde kullanımla verdiğin pointerın içersini okursun, içerisini mi okumak istiyorsun yoksa direkt kendisini mi göndermek istiyorsun ona karar vermelisin. başka da bir sorun göremedim

calladdress'in ve classpointer'ını aynı yazmışsın ayrıyeten "*(DWORD*)" şeklinde kullanımla verdiğin pointerın içersini okursun, içerisini mi okumak istiyorsun yoksa direkt kendisini mi göndermek istiyorsun ona karar vermelisin. başka da bir sorun göremedim

Teşekkür ederim hocam sorun kalmadı.

Npc'lerle etkilesime girmek icin Send gondermek mantiklimi bilemedim devaminda Recv gelmiyorsa anlami yok, oyuna ben etkilesime girdim diye kod yolluyorsun ama pencerenin acilmasi recv uzerinden saglaniyor.

Merhaba arkadaşlar benim bir sorum var; bu NPC virtual id ler hangi sıklıkla değişiyor, server açılıp kapatıldığında mı?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri