- Konular
- 7
- Online süresi
- 1d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 11 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 413
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
konumdaki yazı belli sadece işi olmayan boşta olan developerler diyoruz işiniz var orada burada çalışıyorum diye kendinizi avutuyorsunuz konuyu tam okuyun öyle gelin başlıktan direk gelmeyin canosen bu sekilde daha cok ararsın benden söylemesi.
sana yazıyoruz yapcan seyleri söyluyoz tepki vermiyosun sonra diyosun ki yok kapalısn yok geç yazıyosun
millet işini gücünü bırakıp sürekli sana mı yazcak sen yazıcan da hemen cevap verelim diye pc basında nöbet mi tutcaz bizde files geliştiriyoz kendimizce işimiz var sana yazan da müsait olursa yazcak işi varsa bırakıp senle ilgilencek diye bişe yok
ben sana yazıyorum sunları indir diye cevp vermiyosun sonra gelip buraya dev aranır sağlam diyosun ondan sonra bende silince seni laf ediyosun sen ilk konusma tarzını değiş ne istediğini bi kendince kavra sonra iş yaptır.
senin dediğinle konusmana bakarsak sen boş bi insan arıyosun sen kendi işin olunca yazmıcan ama yazınca da hemen cevap vercek
sürekli pc basında beklicek seni falan böle dev bulamazsınvarsa gelsin parasıyla benle çalışsın.
not: ben bile iş yaptırdığım adama yapılcak işi söledikten sonra bekliyorum gidipte sürekli bana yazcaksın
neden yazmıyon etmiyon diyemem sende diyemezsin adamın ilk işi biter sonra senle uğrasır.

- Konular
- 29
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3mo 10d
- Reaksiyon Skoru
- 350
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 144
- MmoLira
- 1,597
- DevLira
- 0
dev dediğin adam boş mu olurkonumdaki yazı belli sadece işi olmayan boşta olan developerler diyoruz işiniz var orada burada çalışıyorum diye kendinizi avutuyorsunuz konuyu tam okuyun öyle gelin başlıktan direk gelmeyin cano![]()

- Konular
- 7
- Online süresi
- 1d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 11 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 413
- DevLira
- 0
güncel
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)