raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Geliştirici Arıyorum developer geliştirici arıyorum

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

hem dısardasın hem arada 10dk oynuyor ? sen eve geçip bunları indirene kadar zaten ben evde olurum sen bi visual 2019 kur
bsd indir

sonrası kurulum 10dk işyerinden de yaparım onu
baba dalgamı geciyorsun dc den siliyorsun

Dcden Ekledim : CroxFire

sen bu sekilde daha cok ararsın benden söylemesi.

sana yazıyoruz yapcan seyleri söyluyoz tepki vermiyosun sonra diyosun ki yok kapalısn yok geç yazıyosun

millet işini gücünü bırakıp sürekli sana mı yazcak sen yazıcan da hemen cevap verelim diye pc basında nöbet mi tutcaz bizde files geliştiriyoz kendimizce işimiz var sana yazan da müsait olursa yazcak işi varsa bırakıp senle ilgilencek diye bişe yok

ben sana yazıyorum sunları indir diye cevp vermiyosun sonra gelip buraya dev aranır sağlam diyosun ondan sonra bende silince seni laf ediyosun sen ilk konusma tarzını değiş ne istediğini bi kendince kavra sonra iş yaptır.

senin dediğinle konusmana bakarsak sen boş bi insan arıyosun sen kendi işin olunca yazmıcan ama yazınca da hemen cevap vercek
sürekli pc basında beklicek seni falan böle dev bulamazsın :D varsa gelsin parasıyla benle çalışsın.

not: ben bile iş yaptırdığım adama yapılcak işi söledikten sonra bekliyorum gidipte sürekli bana yazcaksın
neden yazmıyon etmiyon diyemem sende diyemezsin adamın ilk işi biter sonra senle uğrasır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri