Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Geliştirici Arıyorum developer geliştirici arıyorum

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

yardımcı olmak için yazıyoru cevp vermiyosun :D saka gibi

sana gerekli seyleri indirmeni söyledim onları indirmeden filesi açamazsın geliştiremezsin sen 1gb dosya indirmekten acizlik ediyosun
10gb visual indirmen lazım client build için kurulum yapman lazım virtual indirmen lazım game src build için 1gb bsd indirmen lazım
elissa filesi kullancaksın sorunu varmı yok mu bilinmiyor varsada yoksa da bu sölediklerimi indirmen kurman şart bi aksi durumda bunlarla müdale edilcek

bi kac dosya indirmekten kacıyosan bu işe bulasma :D bugun indirmezsen yarın bi sorun cıkınca sana bunları tekrar sorcaklar yoksa bi işlem yapılmıyor.

vds aldım kurdum olayı ile bitmiyor sv acmak

yardımcı olmak için yazıyoru cevp vermiyosun :D saka gibi

sana gerekli seyleri indirmeni söyledim onları indirmeden filesi açamazsın geliştiremezsin sen 1gb dosya indirmekten acizlik ediyosun
10gb visual indirmen lazım client build için kurulum yapman lazım virtual indirmen lazım game src build için 1gb bsd indirmen lazım
elissa filesi kullancaksın sorunu varmı yok mu bilinmiyor varsada yoksa da bu sölediklerimi indirmen kurman şart bi aksi durumda bunlarla müdale edilcek

bi kac dosya indirmekten kacıyosan bu işe bulasma :D bugun indirmezsen yarın bi sorun cıkınca sana bunları tekrar sorcaklar yoksa bi işlem yapılmıyor.

vds aldım kurdum olayı ile bitmiyor sv acmak
çevrim dışısın mesajlara yanıt vermiyorsun dostum :D sağlam developer lazimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

çevrim dışısın mesajlara yanıt vermiyorsun dostum :D sağlam developer lazimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
1.png

doğru açık olan sensin :D kapalı olan benim sen sağlam dev. ara böle

hem dısardasın hem arada 10dk oynuyor ? sen eve geçip bunları indirene kadar zaten ben evde olurum sen bi visual 2019 kur
bsd indir

sonrası kurulum 10dk işyerinden de yaparım onu

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri