Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Altyapı server files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rutil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Paylaşım için teşekkürler, mainlinede en azından benim kullandığım mainline altyapılarda slotlar kayık oluyordu bu filesin dosyalarıda mainline diye biliyorum kuşak vs. gibi slotları açıkmı değilmi bilmiyorum ama mutlaka gözden geçirilmeli diye düşünüyorum foruma katkınız için teşekkürler.

Selam Kardes, hanki diller mevcut

Paylaşım için teşekkürler, mainlinede en azından benim kullandığım mainline altyapılarda slotlar kayık oluyordu bu filesin dosyalarıda mainline diye biliyorum kuşak vs. gibi slotları açıkmı değilmi bilmiyorum ama mutlaka gözden geçirilmeli diye düşünüyorum foruma katkınız için teşekkürler.
temiz mailine gibi bir hale getirdik gönlünüz açık olsun

temiz mailine gibi bir hale getirdik gönlünüz açık olsun
eklenen her yeni slota +1 yuva açıcaksın bir sorunla karşılaşmazsın. Temiz mainline gibi bir hale "getirdik" derken?

eklenen her yeni slota +1 yuva açıcaksın bir sorunla karşılaşmazsın. Temiz mainline gibi bir hale "getirdik" derken?
birkaç sorunu halledildi demek istedim. halen sorunları varsada onuda kullanan kişi yapabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri