HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
@H4ZEJ paylaştığı alt yapının düzenlenmiş halidir burdan sefaya tekrardan teşekkürler.
MySQL tabloları 5.6 ya güncellendi 5.5 den direkt 5.6 ya geçince sysser veriyordu. Değerleri tekrardan düzenlendi.İtem stack sistemi kaldırıldı. 200 lu olarak
Default ayarlandı Bonus tablosu animasyonlu pencere eklendi mouse wheel uyarlamasında hata olabilir kontrol edin. @TronTR ilgileniyordu

Yang sıfırlama sorununa bu hâlinde rastlamadık. @TronTR @Tares31 kardeşlerimle beraber geliştiririz diye başlamıştık ama sağlık sebeplerim sebebiyle ilgilenemiyordum. O yüzden ortak karar alarak yeni geliştirmeye başladığımız hâlini paylaşma kararı aldık. Çıkan sorun problemleri hep beraber çözerek foruma katkıda bulunabiliriz.
İndirme bağlantısı:>
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İleriki zamanda github kurarak güncelleme yayınlamayı planlıyoruz.
Çıkan sorun ve problemleri bildiriniz.
Clang14 ve MySQL 5.6 ya sahip bir makinede çalıştırabilirsiniz.
@TronTR @Tares31 her türlü sorunuzu sorununuzu bu 2 güzelliğe sorabilirsiniz.
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Paylaşım için teşekkürler.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
temiz mailine gibi bir hale getirdik gönlünüz açık olsunPaylaşım için teşekkürler, mainlinede en azından benim kullandığım mainline altyapılarda slotlar kayık oluyordu bu filesin dosyalarıda mainline diye biliyorum kuşak vs. gibi slotları açıkmı değilmi bilmiyorum ama mutlaka gözden geçirilmeli diye düşünüyorum foruma katkınız için teşekkürler.
eklenen her yeni slota +1 yuva açıcaksın bir sorunla karşılaşmazsın. Temiz mainline gibi bir hale "getirdik" derken?temiz mailine gibi bir hale getirdik gönlünüz açık olsun
En azından çözülemeyen item satma sonucunda oluşan login ekranına geri atma sorunu çözüldü. Bir çok fix eklendi ve eklentiler eklendi. Hayırlı kullanımlar dilerim.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
konuya ekle istersen
En azından çözülemeyen item satma sonucunda oluşan login ekranına geri atma sorunu çözüldü. Bir çok fix eklendi ve eklentiler eklendi. Hayırlı kullanımlar dilerim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)