Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
Hikaye Ekle

Altyapı server files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rutil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

@H4ZEJ paylaştığı alt yapının düzenlenmiş halidir burdan sefaya tekrardan teşekkürler.​

MySQL tabloları 5.6 ya güncellendi 5.5 den direkt 5.6 ya geçince sysser veriyordu. Değerleri tekrardan düzenlendi.
İtem stack sistemi kaldırıldı. 200 lu olarak
Default ayarlandı Bonus tablosu animasyonlu pencere eklendi mouse wheel uyarlamasında hata olabilir kontrol edin. @TronTR ilgileniyordu 🙂
Yang sıfırlama sorununa bu hâlinde rastlamadık. @TronTR @Tares31 kardeşlerimle beraber geliştiririz diye başlamıştık ama sağlık sebeplerim sebebiyle ilgilenemiyordum. O yüzden ortak karar alarak yeni geliştirmeye başladığımız hâlini paylaşma kararı aldık. Çıkan sorun problemleri hep beraber çözerek foruma katkıda bulunabiliriz.

İndirme bağlantısı:>
146927_062c0c295fe64a5fee8e5a592b9c1fff.png

İleriki zamanda github kurarak güncelleme yayınlamayı planlıyoruz.
Çıkan sorun ve problemleri bildiriniz.
Clang14 ve MySQL 5.6 ya sahip bir makinede çalıştırabilirsiniz.

@TronTR @Tares31 her türlü sorunuzu sorununuzu bu 2 güzelliğe sorabilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Paylaşım için teşekkürler, mainlinede en azından benim kullandığım mainline altyapılarda slotlar kayık oluyordu bu filesin dosyalarıda mainline diye biliyorum kuşak vs. gibi slotları açıkmı değilmi bilmiyorum ama mutlaka gözden geçirilmeli diye düşünüyorum foruma katkınız için teşekkürler.
temiz mailine gibi bir hale getirdik gönlünüz açık olsun
En azından çözülemeyen item satma sonucunda oluşan login ekranına geri atma sorunu çözüldü. Bir çok fix eklendi ve eklentiler eklendi. Hayırlı kullanımlar dilerim.
Sağlık sorunlarından dolayın geçmiş olsun canım kardeşim filesi kullanmak isteyenler kullanabilir ama bıraktık güven vermiyor files egerki filesi kullanacaksanız saglam bir beyniniz ve bilginiz gerek yeni başlamışsanız eger files işlerine bulaşmayın bu filese tavsiyemdir.

Resim olarak da paylaşayım.

Ekli dosyalar

• image-18-1.png
    image-18-1.png
    2.9 MB · Görüntüleme: 0
En azından çözülemeyen item satma sonucunda oluşan login ekranına geri atma sorunu çözüldü. Bir çok fix eklendi ve eklentiler eklendi. Hayırlı kullanımlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri