InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Altyapı server files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rutil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Paylaşım için teşekkürler.

birkaç sorunu halledildi demek istedim. halen sorunları varsada onuda kullanan kişi yapabilir
shop cppdeki veya packet hdaki veri tipleri uyuşmuyor o yüzden satın almada hata veriyor başka ne problemi var merak ettim?

Geçmiş olsun Kanka Elinize Emeğinize Sağlık.

Paylaşım için teşekkürler, mainlinede en azından benim kullandığım mainline altyapılarda slotlar kayık oluyordu bu filesin dosyalarıda mainline diye biliyorum kuşak vs. gibi slotları açıkmı değilmi bilmiyorum ama mutlaka gözden geçirilmeli diye düşünüyorum foruma katkınız için teşekkürler.

Rica ederim iyi kullanımlar.
shop cppdeki veya packet hdaki veri tipleri uyuşmuyor o yüzden satın almada hata veriyor başka ne problemi var merak ettim?
ufak tefek göze çarpmayacak görsel yada syserr hataları vardı örneğin mysql tabloları 5.5 den 5.6 ya güncelleyince değerler yüzünden syserr veriyordu. item satma sorunu için sadece shop.cpp leri deneyebilirler. Filesin güzel sefa eline emeğine sağlık.

İstek üzerine kapatıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri