- Konular
- 0
- Online süresi
- 4mo 17d
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 7 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 4,066
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
- Konular
- 208
- Çözüm
- 68
- Online süresi
- 3mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 2,081
- Altın Konu
- 61
- Başarım Puanı
- 211
- MmoLira
- 1,401
- DevLira
- 3
@Laniatus Games
Sadece fikrimi söylüyorum, temel kodların gameforgeye ait olan bir oyunun sizin üzerinide nasıl bir hakkı olabilir ? Sizin ne hukuki ne bir telif atma hakkınız olacağını düşünmüyorum sonuçta oyunu sıfırdan siz yazmadınız temel kodlar size ait değil sadece gameforge şirketinin oyun dosyaları üzerinden geliştirme yapmışsınız ? Yanlış anlama demem gereken yani sana ait olmayan kodların ve oyunda nasıl bir hakkınız olabilir. Bence bir hukuki bir hak talebi veya telif atma hakkı olan bir kişi varsa o gameforge'nin kendisidir.
Sadece fikrimi söylüyorum, temel kodların gameforgeye ait olan bir oyunun sizin üzerinide nasıl bir hakkı olabilir ? Sizin ne hukuki ne bir telif atma hakkınız olacağını düşünmüyorum sonuçta oyunu sıfırdan siz yazmadınız temel kodlar size ait değil sadece gameforge şirketinin oyun dosyaları üzerinden geliştirme yapmışsınız ? Yanlış anlama demem gereken yani sana ait olmayan kodların ve oyunda nasıl bir hakkınız olabilir. Bence bir hukuki bir hak talebi veya telif atma hakkı olan bir kişi varsa o gameforge'nin kendisidir.
- Konular
- 90
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 21d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 306
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 11 Yıl 7 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 179
- MmoLira
- 6,415
- DevLira
- 6
Paylaşım için teşekkürler.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...