Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Metin2Mester Remaster Server Files 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ege Teşekkür ederim @Laniatus Games sorun yapabilir çünkü Magic To Masterin telifli modellemeleri var Naga zırhları gibi dikkat etmek lazım TMP4 başına gelenler büyük soru
TMP4 hakkında nereden bilgi alabilirim, merak ettim.

Haklısın, anlamazsın çünkü yazma şekline bakacak olursak haliyle kapasite meselesi, bu yüzden cevap vereyim sana ilk ve son defa.
Kutsal kitabın bile ilk emri 'OKU' bu nedenle önce okumaya ve anlamaya çalış, laf olsun diye konuşma yeter anlaştık mı ? Çünkü konuşabilecek pek şansın kalmayacağını düşünüyorum. Zaten konuşma yaptığın da yok, sadece laf kalabalığı senin olayın.
(Aşağıda yazacağım hiç bir şey, Laniatus'un kıymetli oyuncu topluluğuna ithafen yazılmamıştır. Bu nedenle yanlış anlaşılmamasını temenni ediyorum.)
Macar veya farklı kültüre ait geliştiriciler, yazılımcılar, ve modeler's tarafından herhangi bir içeriğin yapılması I.P haklarının sahipliğini/devrini ve/veya franchise durumunu etkilemiyor. Oyun içerisinde çalışan sanatçıda, geliştirici de, designer'de bununla birlikte VFX, SFX, UX ve diğer her türlü sayamadığım sanat dalında çalışan da; Oyunun şirketinde veya projesinde çalışan Freelancer'dir. Bu işi yaptırmak için onu/onları kiralar veya bir süreliğine satın alırsın. İster freelancer yaparsın, ister kadrolu personel. Bu aranızda varsa bağlayıcı sözleşmeye göre taraflarca belirlenir. 2013 yılında yapılan ve şu an dahi yeteneksizliğiniz sebebiyle modelleri ve sanat içeriğiyle peşinden hala koştuğunuz bu M2M sanat içeriği hakkında hiç kimse benimle müzakere dahi edemez. Burada bu mesajımı okuyan insanlardan bir çoğu Macaristan ofisini de oldukça tanıyan insanlar olacaktır. Hiç kimse benim şu an sahip olduğum söz hakkı veya I.P hakkında tartışma dahi açamaz, buna eski Macar geliştiriciler dediğiniz isimlerde dahil. Çünkü emin olun sizin dışınızda o adını dahi bilmediğiniz fakat dile getirdiğiniz insanlar zaten söylediklerimi okuyorlar /okuyacaklar. Bana da tek konu hakkında kırılacaklar, gereksiz insanlara gereksiz bir kanıtlama çabasına girerek projenin adını kirletiyor olmama sadece hepsi bu.

Ayrıca şu an M2M olarak bilinen ve genel olarak sahip olduğu tek oyun "Magic To Master" oyunudur. Tescilli, telif hakkı Laniatus LLC şirketine ait ve yaratıldığı oyun motorunun dahi Distribütörü olan bir şirketin oyunudur. Siz burada gelmiş daha bana açıklama yapıyorsunuz (onu da yapamıyorsunuz) yaptığınızı sanıyorsunuz.

- Her şeye lafınız var nasıl olsa. Mega.nz bağlantısının neden kaldırıldığını sorguladınız mı hiç ?

1. İndirme Bağlantısı: TMP4'in başına gelenler yüzünden kendisi tarafından kaldırıldı,
2. İndirme Bağlantısı: (Henüz avukatımız bilgilendirilmemiş olsa da) mega.nz'e gönderilen telif hakkı ihtarı yüzünden kaldırılmış olması gerekiyor.
Emin değilim ancak biz ihtarı mega.nz'e çektikten sonra bağlantı kaldırıldı. Bununla ilgisinin yüksek olduğuna eminim çünkü telif hakkı belgeleri gönderildi. Sözün özü, siz bu sanat çalışmasının teşhiri konusunda rahat olabileceğinizi gerçekten sanıyor musunuz ?
Siz ne hakla konuşabiliyorsunuz ? Biz burada Metin2Mester'in telif hakkını savunmuyoruz, Metin2Mester zaten Webzen ürünü olan Metin2 üzerine kurgulanmış atıl ve eskiz bir projedir, hikayedir ve anlatıdır.

M2M (Marka) olmasına olanak tanıyan içerik, oyunun istemci sanatı ve sunucu sanatı kısmıdır.
(Metin2 oyununa ait istemci ve sunucu program kodu ve sanat yapısı Webzen'e ait bir içeriktir. Bunu hiç kimse inkar etmiyor. Ne size, ne bize ne de başka hiç kimseye ait değil. Çünkü Webzen açıkça yazılı ve sözlü olarak Metin2 I.P haklarını kullanma yetkisini publisheri GF haricinde hiç bir tüzel veya Individual'a vermemiş, devretmemiştir..)
Webzen sorgulamasında M2M sanat içeriği hakkında, Webzen supervizorlar'i bile bize ait olduğunu teyit ederken sen bana hangi masalı anlatıyorsun burada ?

Peki nedir bu istemci/sunucu için söz konusu sanat içeriği ?
  • - Sanat varlıkları (modeller, dokular, fikirler, seslendirme ve audio, hikayeler, anlatılar, tasarımlar, VFX, SFX, UX, UI, GUI vb.. ve diğer tüm M2M sanatı)
  • - Web sayfası, wiki sayfası, gm-tools ve diğer harici eklentiler.
  • - Sunucudaki /share dizininden sonra oyuna özel görevler (Hikaye dizaynı) anlatım ve diyaloglar.
Oyundaki tüm saklı sanatın Laniatus LLC'e devri için eski Freelancerler ile tek tek iletişime geçilmiş ve devri yapılmışken, Magic To Master ap-açık geliştirme aşamasındayken ve uluslararası bir şirketken ve halka açık teşhiri yakın zamanda planlanırken, GDC (Game developer konferans) katılım süreçlerimiz de devam ederken, tüm game curators bizimle iletişim kurarken sen hangi akılla bana buraya gelip birde haksızca üste çıkmak için beni tehdit ediyorsun? Ben şu an bu paylaşılan içeriği önemsiyor ve dikkate alıyor olsam sen veya senin gibi düşünenlerin başına iki dosya yüzünden neler gelebileceğinin farkında mısın sen gerçekten ? Oyun motoru dahil Hero Engine ($10m) komple Laniatus LLC'un distribütörlüğüne alınmışken sen ne anlatıyorsun?

Sen kimsin ki burada karşıma gelip basit replika sunucu modcusu olarak bana IGD hakkında bir de utanmadan teacherlik yapıyorsun?
Koreli geliştiricilerin 19 yıl önce yazdığı bir oyun program kodunun üzerinde üç-beş ekleme çıkarma yaparak, sadece şu forumda alabildiğin "developer" rankı ile kendine geliştirici mi diyorsun sen? Ne sanıyorsun kendini? Tantana yapma burada sıfır bilgi ve cehaletin ile. Bırak elin korelisinin yazdığı hazır kodun üzerinde yapboz gibi oynamayı git bir tane public engine'de hyper casual mobil oyun çıkarda vasfını göster, esasen konuşabileceğim seviyeye ulaş önce.

• - 'de ve 'de oyunun mülkiyetini almışız,
  • - 'de farklı oyun kategorisi açmışız,
  • - Şu ana kadar ne kadar M2M sinematik filmi varsa hepsini ortadan kaldırmışız, M2M ait eski youtube kanallarımıza bile ulaşamadığımız için telif atmışız.
  • - Twitch'de mülkiyet ve analitiği almış mt2mester.eu denilen sahte sunucuya kadar telif ihtarı atmışız, gf yayıncısı bizimle bir ilgisi olmadığını kabul etmiş ve uzak dururken iki kendini bilmez ergen çıkıyor birde yetmezmiş gibi neyine güveniyorsa tehdit ediyor.

Ekli dosyayı görüntüle 95749Ekli dosyayı görüntüle 95750Ekli dosyayı görüntüle 95751Ekli dosyayı görüntüle 95752
Aşağıda ki liste senin ve sizin gibi dili çok uzun olanların, geçmiş tarihlerde benimle tıpkı sizin gibi forumda haktan hukuktan bahsedenlerin, M2M üzerinde atıp tutanların, Laniatus adını kullananların kapatılan kanallarının ve silinen videolarının telif hakkı ihtarlarıdır. Bununla sınırlı değil twitch'de var ama bağlantı listesini bulamıyorum.
- REMOVED
- REMOVED
- REMOVED
- REMOVED
- REMOVED
- REMOVED
- REMOVED
- REMOVED
- REMOVED
- REMOVED
- REMOVED
- REMOVED
- REMOVED
- REMOVED
- REMOVED
- REMOVED
- REMOVED
- REMOVED
- REMOVED
- REMOVED
- REMOVED
- REMOVED
- REMOVED
- REMOVED
- REMOVED
- REMOVED
- REMOVED
- REMOVED
- REMOVED
- REMOVED
- REMOVED
- REMOVED
- REMOVED
- REMOVED

Şunu idrak edin, anlayın artık;
Metin2Mester eskizi benim ve ekibim için taslaktan ibaret hiç bir değeri yoktur. Ekibimin içinde şu an o bahsettiğin Macar geliştiriciler de dahil mevcuttur. Bu eskizin tam 13 yıldır peşinden koştuğunuza göre senin gibi yeteneksiz ve vasıfsız insanların çok önemsediği ve üzerine düştüğü bir çalışma olabilir belki bilemem. Bunda bir sorun yok benim için. Emin olabilirsin ki, bu eskiz ve çöp halide umurumda da değil. Benim için zerre kadar önemi ve değeri yok.

Yalnız Magic to master'in (orijinal resmi içeriği olmasa da) sanat içeriğinin kısmen halen o oyunda olduğunu hatırlamanızı ve resmiyette karşısına gelmemenizi önemle tavsiye ve ihtar ediyorum. Laniatus LLC'nin koşullarına göre olmasa da yalnızca
'Yerel bilgisayarınızda çalıştırabilir, keyfini çıkarabilir ve yine arkadaşlarınız ile koşullarına uygun oynayabilirsiniz.'

Sınırlı lisans anlaşmamız hukuksal olarak kabul görmüş, ve bir çok standartlara göre uygun şekilde resmi olarak kayıtlara geçirilmiştir.
Bağlayıcı sözleşmelerimizin geçerliliğini teyit etmek için şirketimizin arşiv bilgilerine ulaşmayı bilenler kontrol edebilirler.

Yalnız bu sözleşmelerin dışında, M2M sanat içeriğini halka açık hale getirmeyi, teşhir etmeyi, bunun üzerinden business model çalıştırmayı düşünüyorsanız benden tavsiye hiç düşünmeyin.

Son olarak oyun açacağını söylemiştin ne kadar erkek, ne kadar delikanlı olduğunu bana ivedilik ile göstermeni bekliyorum.
Bu söylediğini yaptığın da mutlaka beni bilgilendir. Çünkü vaktim çok değerli seni takip edemem. Senden büyük bir merak ile haber bekliyor olacağım. Buradan ulaşamazsan tayfun.cicek@laniatusgames.com mutlaka bana mail at. Sadece kendini hatırlat gerisini ben hallederim. Bakalım sonuç neleri gösterecek. En azından ibretlik bir son olur bende çok fazla uğraşmamış olurum. Hadi erkek, göster marifetini de bir görelim.

Ekli dosyayı görüntüle 95805
@T4MP

Bu kadar uzun açıklama ile yazdığınız yazı ve ymir webzen anlaşması ile başlanılan metin2 serüveninin lisansını aldığınızı ve hayali 10 milyon dolar gibi rakamlardan bahsettiğinize şahit oluyorum. Sizi piyasa tanımasa doğrudur diyeceğim. Neyse böyle dili uzun delikanlı gibi tanımlar kullanmışsınız. Ve bana link olarak belirttiğiniz sitede belirli belirsiz yazılar mevcut. Bana söylediğiniz cümlelere hitaben hepsi benim adamlarım diye söylediğiniz macar insanlarla bağlantısız oyuna eklenmiş aynı modeller ile hukuken uygun olacak şekilde düzenleyip bir oyun açacağım ve sizi etiketleyeceğim. Umarım lisansı şu anda gameforge ye ait olan oyunun lisansı ile bana yasal dava açarsınız. :)Lütfen bana uzun uzun bilgilendirici mesajlar yazmak yerine biraz gerçek dünyaya odaklanmanızda fayda var. Şahsen ben dahil bu forum sizi çok iyi tanıyor. İyi forumlar.. :)

10 milyon dolar verip oyun motoru yapan Tayfun Çiçek kendince insanları kandırmaya çalışıyor. Başarılar dilerim ortalama bir kaç ay içerisinde bu files ile oyun açacağım. Siz de çok bilgili olduğunuz hukuk bilginiz ile bana seyirci olacaksınız. Sevmediğim bir yapı fakat lisansını alıp almadığınızı görmek için açacağım. :))

Artı olarak @Laniatus Games adlı arkadaşımın beni yazı stiline göre insanları yargılamasına şaşırmamak gerekiyor. Bu adamı tanıyan tanıdığı için altı çizili kalın italik yazılar ile kendini TDK başkanı sanması bir farklı hoş görünüyor. Daha fazla uzatmadan beklemede kalın çünkü bu arkadaş biraz ağlayacak ben oyuna start verdiğim zaman. Saygılarımla..

Zahmet etme, bu sana yeterli olur sanırım.
Ekli dosyayı görüntüle 95811

Devam arkadaşlar, bu hızla devam edin. :)
Attığın fotoğrafların çok önemi yok lisansı sana ait olmayan çizim ve tasarımları macar ekibe ait olan bir yapıyı kendininmiş gibi göstermen kendini kandırtmaktan bir fayda sağlamaz. Lütfen daha da altı çizik italik renkli yazılar ile kendini daha fazla küçük düşürme bu forum seni gayet iyi tanıyor. @ivernullah 10 milyon dolar :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri