romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Parlama ekleme yardım

berqo123

Level 1
Üye
Konular
11
Online süresi
2d 22h
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 17 Gün
Başarım Puanı
83
MmoLira
394
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar,

Bu konudaki altyapı files üzerinde geliştirmeler yapmaya çalışıyorum fakat bazı yerlerde takılıyorum maalesef. İnternetten araştırma yaparken diğer fileslerin dosyalarının bu filese göre farklı olduğunu gördüm. Bazı şeyleri eklemekten dahi vazgeçtim bundan ötürü. Şuanki sorunum oyuna yeni bir effect ekleyemiyorum, client'in packındaki effect klasöründe gerekli yerlere dosyayı attım shininglist gibi bir dosya aradım fakat bulamadım sanıyorum ki bu fileste farklı ekleniyor. Konu hakkında bilgisi olan ve yardım edebilecek biri var mı?

Edit: Aynı sorunu yaşayan kişiler veya benzer bir sorun yaşayıp çözümünü arayan kişiler için yazıyorum. Oyunda böyle bir sistem yokmuş sistemi eklemek gerekiyormuş client source üzerinde değişiklikle ekleniyor. Aşağıya konu ile ilgili farklı forumlarda bulduğum kaynağı atacağım eğer farklı forumlardan kaynak paylaşmak yasak ise uyarın lütfen kaldırırım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Farklı kategoriye açmıştınız. Pvp Soru cevap alanına taşıdım konunuzu
Pardon ben yanlış açmışım o zaman çok sekme açık farklı bir alanda denk gelmiş o zaman teşekkür ederim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri