- Konular
- 4
- Online süresi
- 5g 28077s
- Reaksiyon Skoru
- 13
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 26
- TM Yaşı
- 6 Yıl 3 Ay 11 Gün
- MmoLira
- 111
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba saatlerdir uğraşıp eklemeye çalıştığım ekteki bonus görüntüleme sistemini buradaki rohan filesinin client srcsinin içinde ENABLE_DETAILS_UI olarak aratıp çıkan kodları kendi client srcme ekleyip sonra rohan packından aynı kodu aratıp çıkan tüm sonuçlardaki (root dosyasında çıktı tüm sonuçlar) .py dosyalarına girip kod satırlarını kendi packımdaki ilgili satırlara kopyaladım. Sonra oyuna girdim fakat ekteki log hatasını aldım daha sonra clienti build mi etmem gerekiyor acaba diyip build edip yeni exe ile oyuna girdim biraz daha farklı bir log hatası aldım. Şu dosya şu satır git düzelt demeyip nasıl düzelteceğim konusunda yardım edecekler varsa çok memnun olurum sistem söküp ekleme mantığını biliyorum fakat kodların hangi kısmı alınması lazım tam kestiremiyorum python bilgim olmadığı için. Bu arada buildde hata falan almadım sadece syserr ve log hatası var.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: