Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Cevaplandı İtem Gözükmüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Wson
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bir zırhın görünümünü kostüm olarak ayarlamaya çalışıyorum no txt files kullanıyorum locale deki item proto ve item list txt leri ve navicattan item proto düzenledikten sonra clienti çalıştırdığımda itemin kodunu yazıyorum envanterde görünmüyor ve tıklanmıyor ne yapabilirim ? Yardımcı olabilir misiniz

Sanırım ortak sunucudan dosyalar çekildiği için auotpatch güncellemesi yapamıyorum bunun için ayrı bir vds hesabı olması gerekiyor. Yanlışım varsa lütfen düzeltin

Sanırım ortak sunucudan dosyalar çekildiği için auotpatch güncellemesi yapamıyorum bunun için ayrı bir vds hesabı olması gerekiyor. Yanlışım varsa lütfen düzeltin
oyunu otopackdan değil exe üzerinden başlatın metin2client.bin dosyasının uzantısı .exe yapın bu durumda otopack açılmaz fakat otopack sunucusu nerede barınıyorsa pack üzerindeki değişlikleri o sunucuya atmanız gerekmektedir aksi taktirde otopackı açtığınız anda eski haline gelmiş olacaktır.

oyunu otopackdan değil exe üzerinden başlatın metin2client.bin dosyasının uzantısı .exe yapın bu durumda otopack açılmaz fakat otopack sunucusu nerede barınıyorsa pack üzerindeki değişlikleri o sunucuya atmanız gerekmektedir aksi taktirde otopackı açtığınız anda eski haline gelmiş olacaktır.
Cevabınız için çok teşekkür ederim deneyeceğim ve dönüş yapacağım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri