HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaslar.
Fileste icon dosyasında bulunan bazı itemler oyun içinde yok. Bu nedenle ben bunları filese ekledim ancak item envanterde geliyor fakat görünmüyor. İzlediğim yolu yazıyorum eksik yada yanlış yaptığım bşrsey varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Mesela 31026 isimli itemi örnek vereyim.
1.olarak
Locale TR den itemlist e
31026 ETC ymir work/icon/31026.tga olarak ekledim.
2.olarak
İcon pack ine 31026.tga yı ekledim.
3.olarak
Locale TR den item proto ya itemi ekledim
4.olarak filezillada item proto ve item name yi düzenledim.
Nacivattan item görünüyor. Gm hesabıyla /m 31026 yapınca envantere birsey geliyor lakin görünmüyor. (envanter boşken /m 31026 yapıyorum envanter boş. Baska item çağırınca ikinci slot gözüne geliyor. Ordan anlıyorum 31026 nın geldiğini)
Fileste icon dosyasında bulunan bazı itemler oyun içinde yok. Bu nedenle ben bunları filese ekledim ancak item envanterde geliyor fakat görünmüyor. İzlediğim yolu yazıyorum eksik yada yanlış yaptığım bşrsey varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Mesela 31026 isimli itemi örnek vereyim.
1.olarak
Locale TR den itemlist e
31026 ETC ymir work/icon/31026.tga olarak ekledim.
2.olarak
İcon pack ine 31026.tga yı ekledim.
3.olarak
Locale TR den item proto ya itemi ekledim
4.olarak filezillada item proto ve item name yi düzenledim.
Nacivattan item görünüyor. Gm hesabıyla /m 31026 yapınca envantere birsey geliyor lakin görünmüyor. (envanter boşken /m 31026 yapıyorum envanter boş. Baska item çağırınca ikinci slot gözüne geliyor. Ordan anlıyorum 31026 nın geldiğini)