farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Envanterde item görünmeme sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asikurt27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaslar.
Fileste icon dosyasında bulunan bazı itemler oyun içinde yok. Bu nedenle ben bunları filese ekledim ancak item envanterde geliyor fakat görünmüyor. İzlediğim yolu yazıyorum eksik yada yanlış yaptığım bşrsey varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Mesela 31026 isimli itemi örnek vereyim.
1.olarak
Locale TR den itemlist e
31026 ETC ymir work/icon/31026.tga olarak ekledim.
2.olarak
İcon pack ine 31026.tga yı ekledim.
3.olarak
Locale TR den item proto ya itemi ekledim
4.olarak filezillada item proto ve item name yi düzenledim.

Nacivattan item görünüyor. Gm hesabıyla /m 31026 yapınca envantere birsey geliyor lakin görünmüyor. (envanter boşken /m 31026 yapıyorum envanter boş. Baska item çağırınca ikinci slot gözüne geliyor. Ordan anlıyorum 31026 nın geldiğini)

/i olarak kabul ediyorum yaptığın işlemi.

Ayrıca hatanız şurada : 31026 ETC icon/item/31026.tga

İconu ymirworke değilde sanırım direk icon dosyasının içine attın ama sen

31026 ETC ymir work/icon/31026.tga diye yazıyorsun. İcon dosyasının bulunduğu yerden foto at.

/i yerine /m yazmışım buraya kusura bakmasın arkadaslar ayrıca bunda gülecek ne var anlamadım çok zeki olan arkadas oradaki m i farkını görememişte hangi tablo oldugunu neyin kafasıyla sormuş. İtem demişim konuda. İtemi hangi tabloda görüyorsun sen merak ettim.

Örnek aldığım itemlerin yolları bu şekilde
31026 ETC icon/item/31026.tga
İcon klasörünün içinde item klasörü var o nedenle yolu bu.

İcon packine tga ları attım
Local TR de item proto ve itemlist düzenledim sadece.
Peki iconu dönüştürdüğün site veya program tam çevirmemiş olabilir mi veya .png olan fotoğrafı .tga yapıp atmadın değil mi? Soru acemiymişsin gibi gelebilir kusura bakma ama böyle yapan kişiler hala mevcut. Birde item_list yollar arasında boşluk değilde tab kullanmak gerekiyor.

Peki iconu dönüştürdüğün site veya program tam çevirmemiş olabilir mi veya .png olan fotoğrafı .tga yapıp atmadın değil mi? Soru acemiymişsin gibi gelebilir kusura bakma ama böyle yapan kişiler hala mevcut. Birde item_list yollar arasında boşluk değilde tab kullanmak gerekiyor.
İconları Baska sv den tga olarak aldım zaten. Kontrol ettim sorun yok.
Ayrıca tab ile boşluk bıraktım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri