noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

MartySama 5.4 Server Files.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JespiraMt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 57
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

her konuyu kapatıyonuz satış diye adam legendy v4 paylaşmış herkes teşekkür ediyo rezalete bak xddd
Eskiden forum yönetimindeydin ama kuralları henüz daha bilmiyorsun . Bir filesin üzerinde değişkenlik sistem ekleme vs yapılıdıysa paylaşılması serbesttir ancak 1-1 paylaşılıdıysa konu kapanır.

Eskiden forum yönetimindeydin ama kuralları henüz daha bilmiyorsun . Bir filesin üzerinde değişkenlik sistem ekleme vs yapılıdıysa paylaşılması serbesttir ancak 1-1 paylaşılıdıysa konu kapanır.
aynen baya bilmiyorum kanks. sen biliyon helal olsun valla. dosyaların uzantıları bile legendy ve filesv4 bu dosyaya ne ekleme yapmış bu paylaşan arkadaş hiç inceledin mi buraktan dosyaları alıp ? bi inceleyip sonra kapatsaydın ya da açsaydın. başka forumlarda legendy v4 olduğunu kabul ediyor. önce bi ne eklenmiş üstüne onu sorgulayacaksın sonra karar vereceksin.

aynen baya bilmiyorum kanks. sen biliyon helal olsun valla. dosyaların uzantıları bile legendy ve filesv4 bu dosyaya ne ekleme yapmış bu paylaşan arkadaş hiç inceledin mi buraktan dosyaları alıp ? bi inceleyip sonra kapatsaydın ya da açsaydın. başka forumlarda legendy v4 olduğunu kabul ediyor. önce bi ne eklenmiş üstüne onu sorgulayacaksın sonra karar vereceksin.
Sürekli konu altından birşeyleri baltamala veya karalama çabasında olduğunu görüyorum . Files içerisinde yeni eklenen sistemler mevcut senin kontrol etmeye dair bilgin yoksa bu senin sorunun . Ayrıca yönetimi sorgulama burada bir kural var kural neyse o uygulanır senin lafınla konu kapatmıyoruz ki bundan sonrada yönetim ve diğer üyelere karşıda konuşma üslubunu düzeltirsen senin yaranına olacaktır.

Dev Bölüm Kurallarında Yer ALAN 2. ve 5. Maddesi Gereğince

2- Forumda başka biri tarafından satılan bir sistem, files düzenlenerek satışa sunulabilir ya da ücretsiz dağıtılabilir

5- Satışta olsun olmasın herhangi bir sistem çeşitli düzenleme yapılarak farklı kişiler tarafından satışa sunulabilir, ücretsiz paylaşılabilir ( Dosyaların sızdırılmaması konusunda sorumluluk yapımcıya aittir )

Hi, can anyone explain how to fix the 4stone?

Sürekli konu altından birşeyleri baltamala veya karalama çabasında olduğunu görüyorum . Files içerisinde yeni eklenen sistemler mevcut senin kontrol etmeye dair bilgin yoksa bu senin sorunun . Ayrıca yönetimi sorgulama burada bir kural var kural neyse o uygulanır senin lafınla konu kapatmıyoruz ki bundan sonrada yönetim ve diğer üyelere karşıda konuşma üslubunu düzeltirsen senin yaranına olacaktır.

Dev Bölüm Kurallarında Yer ALAN 2. ve 5. Maddesi Gereğince

2- Forumda başka biri tarafından satılan bir sistem, files düzenlenerek satışa sunulabilir ya da ücretsiz dağıtılabilir

5- Satışta olsun olmasın herhangi bir sistem çeşitli düzenleme yapılarak farklı kişiler tarafından satışa sunulabilir, ücretsiz paylaşılabilir ( Dosyaların sızdırılmaması konusunda sorumluluk yapımcıya aittir )
bende diyorum ki sen buraktan filesi alıp karşılaştırdın mı da bu filesde düzenleme var diyorsun ? filesi karşılaştırmadıysan düzenleme olduğunu nerden biliyorsun. istediğimle istediğim gibi konuşurum. kimseye hakaret etmediğim sürece bir sıkıntı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri