- Konular
- 187
- Çözüm
- 14
- Online süresi
- 7mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 1,730
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 283
- MmoLira
- 22,922
- DevLira
- 273
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
thanks for sharing can you please edit the topic and add photographic evidence of the files is much appreciated.Öncelikle Merhabalar , Sağlam bir alt yapım olsun kaliteli bir sunucu çıkartayım diye düşünen herkeze hitab eden dosyalarımı paylaşıyorum , güle güle kullanın forumda pek aktif birisi değilim hakkımda atıp tutan arkadaşlar sizlerde attığınızı tutun tutuğunuzda sizde kalsın bizim kimsenin ekmeğindede emeğinde gözümüz yok.
Alt yapıdır içerisinde ikarus offline shop sorunsuz stabil şekilde eklidir sınırsız yang sistemine uyarlı sınırsız yang sistemide eklenmiştir filese renamt2 ' de +350 gerçek oyuncuda denenmiş bir alt yapıdır kimsenin yüzünü kara çıkarmayacağını düşündüğüm için paylaşma gereyi duydum hepiniz allaha emanetsiniz
Kesinlikle ilk defa bu işi yapacak arkadaşlar kullanmanızı öneririm , yok açık bıraktım özelden yazıp vs vs bu tarz polemiklere kesinlikle girmeyin , files alt yapıdır eklenen extra sistemlerle açılan oyunda hiçbir problem çıkmamıştır kalın sağlıcakla.
Paçk keyleri //
Index Key : "1F-6A-D2-42-D5-7B-0F-2F-71-A3-F8-54-29-F7-DC-69"
Pack Key : "67-71-F0-6A-21-91-39-61-81-E7-A6-58-A5-0C-90-3E"
NOT : ŞUANKİ HALİ İLE 65/250'DİR
LINKLER //
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Server Files Kütüphanesi
11,4 12,2 - MYSQL 5,6 GCC8 VS 2019
C+11
PYTHON3
FREBSD OLARAK ENİX YAZILIM 12.2 5,6 KULLANILABİLİR STABİL ÇALIŞMAKTA VE DERLENMEKTEDİR.-
NOT // İTEM YANSITMA PROBLEMİ MEVCUTTUR : 4TAŞ SİSTEMİNİ TEKRAR EKLEYEREK ÇÖZEBİLİRSİNİZ#
OYUN DROPLARI 65/250 OLARAK NPCLER DAHİL OLMAK ÜZRE AÇ OYNAT ŞEKLİNDEDİR-
KURULUMU YAPAMAYANLAR ÖZELDEN ULAŞABİLİR YARDIMCI OLACAĞIM - BİLGİ İÇİNDE MSJ ATABİLİRSİNİZ.
- Konular
- 31
- Online süresi
- 1mo 14d
- Reaksiyon Skoru
- 126
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 5 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 96
- MmoLira
- 2,112
- DevLira
- 30
++
they are not very large files, download and look if you want alexi does not have a photo at the moment she has shown only one proof, you can look at youtube renamt2thanks for sharing can you please edit the topic and add photographic evidence of the files is much appreciated.
- Konular
- 279
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 4mo 28d
- Reaksiyon Skoru
- 1,509
- Altın Konu
- 5
- TM Yaşı
- 4 Yıl 7 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 227
- MmoLira
- 3,445
- DevLira
- 30
naparsın durduk yere banlar mısın ? hiç yapmamışsınız gibi xdFilesi bizzat ben inceledim. Ve konuyu tekrar aktif ettim. Zamanında yönetimden gönderildin diye yönetime Laf tartışmasına vs girme bu sana son uyarım olur.
Bu denli alay edecek tavırlarla devam etmeyiniz.
- Konular
- 685
- Çözüm
- 47
- Online süresi
- 8mo 23d
- Reaksiyon Skoru
- 3,194
- Altın Konu
- 87
- Başarım Puanı
- 341
- MmoLira
- 3,251
- DevLira
- 11
Ben kimseye haksız yere ban atmam bunu çok iyi bilirsin. Bence sınırları zorlama !naparsın durduk yere banlar mısın ? hiç yapmamışsınız gibi xd
- Konular
- 279
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 4mo 28d
- Reaksiyon Skoru
- 1,509
- Altın Konu
- 5
- TM Yaşı
- 4 Yıl 7 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 227
- MmoLira
- 3,445
- DevLira
- 30
hiç bilmem. bayram bayram bak işine. ünlemli yazdın diye korkacağımı felan düşünüyosan boş düşünüyorsun.Ben kimseye haksız yere ban atmam bunu çok iyi bilirsin. Bence sınırları zorlama !
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)