- Konular
- 3
- Online süresi
- 3d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 1 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 33
- MmoLira
- 1,421
- DevLira
- 3
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu üslubu size yakıştıramadım. Yapmadığım bir konu hakkında ithamlarda bulunuyorsunuz. Benim yorumum herkes tarafından okunuyor. Bu gizli saklı birşey değil herkese açık bir yorum. Fakat insanları kandırıyorsanız tabi ki bunun karşılığında tepki alacaksınız. Hiç bir şey olmamış gibi yeni insanları kandırmaya buradan kazanç sağlamaya devam edileceğini düşünen varsa hata yapıyor demektir. İşini hakkıyla yapana desteğimiz ve saygımız sonsuz. Birçok farklı kişilerle de çalıştım, kimseyle sorun yaşamadım şu ana kadar. Ama bazı art niyetli insanlar sürekli prim kasma peşinde ve ortalığı karıştırma peşindepaylaşırım demişsin demekki paylaşma potansiyelin var o zaman el altındanda dağıtman gayet normal. öyle çok uzatacak mesele yok haksızsın hiç uzatma.
- Konular
- 279
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 4mo 28d
- Reaksiyon Skoru
- 1,509
- Altın Konu
- 5
- TM Yaşı
- 4 Yıl 8 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 227
- MmoLira
- 3,445
- DevLira
- 30
seninBu üslubu size yakıştıramadım. Yapmadığım bir konu hakkında ithamlarda bulunuyorsunuz. Benim yorumum herkes tarafından okunuyor. Bu gizli saklı birşey değil herkese açık bir yorum. Fakat insanları kandırıyorsanız tabi ki bunun karşılığında tepki alacaksınız. Hiç bir şey olmamış gibi yeni insanları kandırmaya buradan kazanç sağlamaya devam edileceğini düşünen varsa hata yapıyor demektir. İşini hakkıyla yapana desteğimiz ve saygımız sonsuz. Birçok farklı kişilerle de çalıştım, kimseyle sorun yaşamadım şu ana kadar. Ama bazı art niyetli insanlar sürekli prim kasma peşinde ve ortalığı karıştırma peşinde
"Ben sorunlu dosyaları alıp enayi pozisyonuna ben düştüm siz düşmeyin, bozuk dosyalara para vermeyin ve bozuk dosya isteyene paylaşırım"
üslübun da doğru değil. bu dosyaları paylaşmamış olsan da sonuçta birisi satış yapıyor ve sen herkesin aynı yukarıda yaptığın yorumları okuduğu gibi bir satış konusuna kötü bir yorum yapıyorsun. ilk mesajımda dediğim gibi benim sefayla güllük gülistanlık bir geçmişim yok. fakat konuda görünenlere göre yorum yapıyorum. iki kişi seni bu şekilde itham ediyorsa durduk yere etmiyordur diye düşünüyorum. herkesin söylediği lafı karakterine bırakıp aradan çekiliyorum. karakterine, kişiliğine güvenen doğruyu söyleyecektir. eninde sonunda da kimin haklı olacağı ortaya çıkacaktır. iyi forumlar.
- Konular
- 15
- Online süresi
- 25d 9h
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 113
- MmoLira
- 2,755
- DevLira
- 0
@Alexander2020 garibimde bakıyor olaylardan habersiz, anlamaya çalışıyor aramızdaki tek masum
- Konular
- 3
- Online süresi
- 3d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 1 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 33
- MmoLira
- 1,421
- DevLira
- 3
Evet, bir alışveriş yaptım memnun kalmadım ve doğal hakkım olan yorumumu altına yazdım. Tekrar dediğim gibi işini düzgün yapana karşı saygımız sonsuz ve imkanlarımız dahilinde her türlü desteği veririz. Yaşanmış bitmiş kapanmış bir tartışmanın ardından 7-8 ay geçmiş (((bu süre içinde hiçbir dosya ne warez edilmiş ne de el altından başkalarına paylaşılmış ))) ve kendileriyle herhangi bir iletişimimim kalmamış, şimdi durduk yere adımı sağa sola yazıp iftira atamazlar.senin
"Ben sorunlu dosyaları alıp enayi pozisyonuna ben düştüm siz düşmeyin, bozuk dosyalara para vermeyin ve bozuk dosya isteyene paylaşırım"
üslübun da doğru değil. bu dosyaları paylaşmamış olsan da sonuçta birisi satış yapıyor ve sen herkesin aynı yukarıda yaptığın yorumları okuduğu gibi bir satış konusuna kötü bir yorum yapıyorsun. ilk mesajımda dediğim gibi benim sefayla güllük gülistanlık bir geçmişim yok. fakat konuda görünenlere göre yorum yapıyorum. iki kişi seni bu şekilde itham ediyorsa durduk yere etmiyordur diye düşünüyorum. herkesin söylediği lafı karakterine bırakıp aradan çekiliyorum. karakterine, kişiliğine güvenen doğruyu söyleyecektir. eninde sonunda da kimin haklı olacağı ortaya çıkacaktır. iyi forumlar.
- Konular
- 187
- Çözüm
- 14
- Online süresi
- 7mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 1,732
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 283
- MmoLira
- 22,973
- DevLira
- 273
It was already a good thing for the community.@Alexander2020 garibimde bakıyor olaylardan habersiz, anlamaya çalışıyor aramızdaki tek masum
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)