- Konular
- 3
- Online süresi
- 3d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 1 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 33
- MmoLira
- 1,421
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Yalan söylüyor tabi. başkasına satmış el altından dönmüşse o beni ilgilendirmez ama benim adım yazılarak el altından dosya paylaşıyor satıyor diye forum konusu açılmış. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın felsefesiyle ilerlemeyi de doğru bulmuyorum.paylaşılmadıysa el altında dolaşıyor diyen kişiler yalan mı söylüyor ? sefayı tanıdığım süreçte hiçbir kötülüğünü, insanlık dışı bir hareketini görmedim. enes kim tanımam etmem. ama sefa benim bildiğim ve forumdaki çoğu kişinin söylediği kadarıyla adam gibi adam birisi. durduk yere kimse kimse hakkında dedikodu çıkarmaz laf etmez. ateş olmayan yerden duman çıkmaz.
- Konular
- 57
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 1mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 121
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 119
- MmoLira
- 6,256
- DevLira
- 111
Hocam Dc link atarmınısız rica etsem.paranın köpeği olmayın çoluk çocukla da iş yapmayın.
metin2fix ve cumbobaskan isimli arkadaşlara hiç bulaşmayın.
Ekli dosyayı görüntüle 94687
Ekli dosyayı görüntüle 94691
Ekli dosyayı görüntüle 94688
satıştaki dosyalarımın gelişmiş halidir..
bsd:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
sf:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 279
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 4mo 28d
- Reaksiyon Skoru
- 1,509
- Altın Konu
- 5
- TM Yaşı
- 4 Yıl 7 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 227
- MmoLira
- 3,445
- DevLira
- 30
şimdi öncelikle ss olarak atılan iki kişide senin adını vermiş. cumo denen bebe senin dosyaları bedavaya verebileceğini çünkü dosyalarda açık olduğunu belirttiğimi söylüyor. enes ise dosyaları 3k ya aldığını ve yarı fiyatına satabileceğini söylediğini söylüyor. şimdi enesin koyduğu resimlere göre enes haklı ve doğru söylüyor. eğer yalan söylediğini söylüyorsan sende kendini temize çıkaracak kanıtlar sunmalısın. yoksa sadece yalan söylüyor der durursun.Yalan söylüyor tabi. başkasına satmış el altından dönmüşse o beni ilgilendirmez ama benim adım yazılarak el altından dosya paylaşıyor satıyor diye forum konusu açılmış. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın felsefesiyle ilerlemeyi de doğru bulmuyorum.
- Konular
- 3
- Online süresi
- 3d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 1 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 33
- MmoLira
- 1,421
- DevLira
- 3
Onlar el altından sattığımı veya dağıttığımı kanıtlasın. Bir iddiada bulunuyorlar fakat sadece kafalarına göre yalan yanlış kelimeler yazıp ss almışlar. Madem el altından dağıttım, verdiğim dosyaları paylaşıp kanıtlasınlar, veya link paylaşım sslerini yüklesinler. Aksi takdirde sadece mağdur edebiyatı yapmaktan öteye gidemezler.şimdi öncelikle ss olarak atılan iki kişide senin adını vermiş. cumo denen bebe senin dosyaları bedavaya verebileceğini çünkü dosyalarda açık olduğunu belirttiğimi söylüyor. enes ise dosyaları 3k ya aldığını ve yarı fiyatına satabileceğini söylediğini söylüyor. şimdi enesin koyduğu resimlere göre enes haklı ve doğru söylüyor. eğer yalan söylediğini söylüyorsan sende kendini temize çıkaracak kanıtlar sunmalısın. yoksa sadece yalan söylüyor der durursun.
- Konular
- 279
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 4mo 28d
- Reaksiyon Skoru
- 1,509
- Altın Konu
- 5
- TM Yaşı
- 4 Yıl 7 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 227
- MmoLira
- 3,445
- DevLira
- 30
sefaya göre senin sattığın kanıtlı gidip illa enes ve cumodan kanıt almak zorunda değil. 2 tane şahidi var. burada kendini kanıtlamak zorunda olan sensin çünkü suçlanan sensin.Onlar el altından sattığımı veya dağıttığımı kanıtlasın. Bir iddiada bulunuyorlar fakat sadece kafalarına göre yalan yanlış kelimeler yazıp ss almışlar. Madem el altından dağıttım, verdiğim dosyaları paylaşıp kanıtlasınlar, veya link paylaşım sslerini yüklesinler. Aksi takdirde sadece mağdur edebiyatı yapmaktan öteye gidemezler.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)