xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Gelişmiş Altyapı 1

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

sefaya göre senin sattığın kanıtlı gidip illa enes ve cumodan kanıt almak zorunda değil. 2 tane şahidi var. burada kendini kanıtlamak zorunda olan sensin çünkü suçlanan sensin.
Ödeme dekontu paylaşsınlar, upload linklerini paylaşssınlar. İddiada bulunanlar kanıtlamak zorundadır. Ortada var olmayan bir olgunun görsel kanıtlarını nasıl sunabilirim?

Ödeme dekontu paylaşsınlar, upload linklerini paylaşssınlar. İddiada bulunanlar kanıtlamak zorundadır. Ortada var olmayan bir olgunun görsel kanıtlarını nasıl sunabilirim?
bu kişilerle (varsa) olan konuşma geçmişlerini paylaşabilirsin, konuda adı geçen enes ile cumoda atarsa eşleştirir ve kimin yalan söylediğini rahatça bulabiliriz.

bu kişilerle (varsa) olan konuşma geçmişlerini paylaşabilirsin, konuda adı geçen enes ile cumoda atarsa eşleştirir ve kimin yalan söylediğini rahatça bulabiliriz.
Paylaşırım dediğim zaten zatı muhteremin herkese açık satış konusunun altında hala yorum olarak duruyor. Ben sorunlu dosyaları alıp enayi pozisyonuna ben düştüm siz düşmeyin, bozuk dosyalara para vermeyin ve bozuk dosya isteyene paylaşırım anlamında yazdım yorumu ve hala silmedim. Bu yorumu 13.Ekim 2022 tarihinde atmışım, forum satış konusu geçmişinde bulabilirsiniz.

Paylaşırım dediğim zaten zatı muhteremin herkese açık satış konusunun altında hala yorum olarak duruyor. Ben sorunlu dosyaları alıp enayi pozisyonuna ben düştüm siz düşmeyin, bozuk dosyalara para vermeyin ve bozuk dosya isteyene paylaşırım anlamında yazdım yorumu ve hala silmedim. Bu yorumu 13.Ekim 2022 tarihinde atmışım, forum satış konusu geçmişinde bulabilirsiniz.
paylaşırım demişsin demekki paylaşma potansiyelin var o zaman el altındanda dağıtman gayet normal. öyle çok uzatacak mesele yok haksızsın hiç uzatma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri