- Konular
- 3
- Online süresi
- 3d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 1 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 33
- MmoLira
- 1,421
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Ödeme dekontu paylaşsınlar, upload linklerini paylaşssınlar. İddiada bulunanlar kanıtlamak zorundadır. Ortada var olmayan bir olgunun görsel kanıtlarını nasıl sunabilirim?sefaya göre senin sattığın kanıtlı gidip illa enes ve cumodan kanıt almak zorunda değil. 2 tane şahidi var. burada kendini kanıtlamak zorunda olan sensin çünkü suçlanan sensin.
- Konular
- 279
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 4mo 28d
- Reaksiyon Skoru
- 1,509
- Altın Konu
- 5
- TM Yaşı
- 4 Yıl 7 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 227
- MmoLira
- 3,445
- DevLira
- 30
bu kişilerle (varsa) olan konuşma geçmişlerini paylaşabilirsin, konuda adı geçen enes ile cumoda atarsa eşleştirir ve kimin yalan söylediğini rahatça bulabiliriz.Ödeme dekontu paylaşsınlar, upload linklerini paylaşssınlar. İddiada bulunanlar kanıtlamak zorundadır. Ortada var olmayan bir olgunun görsel kanıtlarını nasıl sunabilirim?
- Konular
- 57
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 1mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 121
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 119
- MmoLira
- 6,256
- DevLira
- 111
AS:dSAD :ASDbu kişilerle (varsa) olan konuşma geçmişlerini paylaşabilirsin, konuda adı geçen enes ile cumoda atarsa eşleştirir ve kimin yalan söylediğini rahatça bulabiliriz.
- Konular
- 3
- Online süresi
- 3d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 1 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 33
- MmoLira
- 1,421
- DevLira
- 3
Paylaşırım dediğim zaten zatı muhteremin herkese açık satış konusunun altında hala yorum olarak duruyor. Ben sorunlu dosyaları alıp enayi pozisyonuna ben düştüm siz düşmeyin, bozuk dosyalara para vermeyin ve bozuk dosya isteyene paylaşırım anlamında yazdım yorumu ve hala silmedim. Bu yorumu 13.Ekim 2022 tarihinde atmışım, forum satış konusu geçmişinde bulabilirsiniz.bu kişilerle (varsa) olan konuşma geçmişlerini paylaşabilirsin, konuda adı geçen enes ile cumoda atarsa eşleştirir ve kimin yalan söylediğini rahatça bulabiliriz.
- Konular
- 279
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 4mo 28d
- Reaksiyon Skoru
- 1,509
- Altın Konu
- 5
- TM Yaşı
- 4 Yıl 7 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 227
- MmoLira
- 3,445
- DevLira
- 30
paylaşırım demişsin demekki paylaşma potansiyelin var o zaman el altındanda dağıtman gayet normal. öyle çok uzatacak mesele yok haksızsın hiç uzatma.Paylaşırım dediğim zaten zatı muhteremin herkese açık satış konusunun altında hala yorum olarak duruyor. Ben sorunlu dosyaları alıp enayi pozisyonuna ben düştüm siz düşmeyin, bozuk dosyalara para vermeyin ve bozuk dosya isteyene paylaşırım anlamında yazdım yorumu ve hala silmedim. Bu yorumu 13.Ekim 2022 tarihinde atmışım, forum satış konusu geçmişinde bulabilirsiniz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)