- Konular
- 23
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 1mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 30
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 4 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 73
- MmoLira
- 5,473
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
game db build edemiyom hata ile karşılaşıyom client build oluyoda game db çözemedim yardım edicek var mı ? bu arada geçmiş olsun kral 

- Konular
- 194
- Çözüm
- 147
- Online süresi
- 6mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 712
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 1 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 234
- MmoLira
- 5,419
- DevLira
- 192
Paylasım teşekkürler Sefa geçmiş olsun
- Konular
- 4
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 17d
- Reaksiyon Skoru
- 86
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 68
- MmoLira
- 5,330
- DevLira
- 3
Source build için şu konuma atman gerekiyor.game db build edemiyom hata ile karşılaşıyom client build oluyoda game db çözemedim yardım edicek var mı ? bu arada geçmiş olsun kral![]()
cd /usr/source
- Konular
- 302
- Çözüm
- 40
- Online süresi
- 11mo 1d
- Reaksiyon Skoru
- 4,770
- Altın Konu
- 32
- TM Yaşı
- 7 Yıl 3 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 314
- MmoLira
- 34,745
- DevLira
- 15
Paylaşım için teşekkürler
- Konular
- 58
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 21d 9h
- Reaksiyon Skoru
- 478
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 204
- MmoLira
- 7,755
- DevLira
- 0
Hocam öncelikle çok geçmiş olsun, verilen emeğin bir kişi tarafından heba edilmesi çok üzücü.
Metin2'de kaynak kodlarını satmayın, dosyalarınız zaten sağlamsa almak isteyen kişiler illa ki ip lisanslı dosyayı da alacaklardır. Açık kaynak kodunu verip tüm emeklerinizi o kişiye teslim edecek kadar güvenmek maalesef büyük bir hata.
Ayrıca satın alınan dosyalarda hatalar olabilir, yüksek oyuncuyu kaldırmıyor olabilir veya başka sıkıntıları da olabilir fakat böyle sorunlarda yapılacak şey dosyayı sağlayan kişiden hatayı çözmesini istemek, çözmüyorsa para iadesini talep etmek, etmiyorsa forumda şikayet konusu açmak olmalıdır kesinlikle bu dosyalar bozuk bir işe yaramaz deyip el altından birilerine vermek değil, bu emek hırsızlığıdır.
Bu arada henüz kurulumu yapmadım, files hakkında bilgi alabilir miyim?
Metin2'de kaynak kodlarını satmayın, dosyalarınız zaten sağlamsa almak isteyen kişiler illa ki ip lisanslı dosyayı da alacaklardır. Açık kaynak kodunu verip tüm emeklerinizi o kişiye teslim edecek kadar güvenmek maalesef büyük bir hata.
Ayrıca satın alınan dosyalarda hatalar olabilir, yüksek oyuncuyu kaldırmıyor olabilir veya başka sıkıntıları da olabilir fakat böyle sorunlarda yapılacak şey dosyayı sağlayan kişiden hatayı çözmesini istemek, çözmüyorsa para iadesini talep etmek, etmiyorsa forumda şikayet konusu açmak olmalıdır kesinlikle bu dosyalar bozuk bir işe yaramaz deyip el altından birilerine vermek değil, bu emek hırsızlığıdır.
Bu arada henüz kurulumu yapmadım, files hakkında bilgi alabilir miyim?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)