B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Altın Konu ⭐️ VSLIK SERVER FİLES ⭐️ 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

paylaşım için teşekkürler bu filesin daha kaç farklı hali paylaşılıcak bilemiyorum Sunucu Hizmetleri benim diyor / ITJA benim diyor / sen benim diyorsun ne filesmiş arkadaş Murat K ben paylaştım diyor çok farklı ama teşekkür ederim
Ben itja ben benim demedim. Ortaya koydum bombayı herkes patladı. Bu kadar basit. Filesin altyapısı sistem eklemeleri hepsi Eric blod ait. Etki2 diye server açtılar zaten kısacası bu files Etki2 serverinin filesi ben benim değil demekten sıkıldım siz her yerde itja benim diyor demekten sıkılmadınız.

Bu filesi altyapısı ile ilk paylaşan kişi benim orada bide benim değil dedim. Bilişime ait dedim. Sıkıldım artık here salın beni gidin sunucu hizmeti cengize sorun çalan o çırpan o.

Son düzenleme:
Ortaya bir bomba attık millet artık oyun yapısını değiştirip yan serverin dosyalarını alıp açıyor. Artık bu filesin son sürümünü sahaya dökün. Desenize ITJA nin kalıntıları hala sahada. Adam gerçekten darbe diyordu gerçekmiş. Miş miş
ITJA yaptığı tek darbe dolandırmaktır kardeşim. Ben ıtjadır matjadır bilmem. Kullanmak isteyen kullansın diye paylaştım gerisi çokta umrumda değil

ITJA yaptığı tek darbe dolandırmaktır kardeşim. Ben ıtjadır matjadır bilmem. Kullanmak isteyen kullansın diye paylaştım gerisi çokta umrumda değil
İtja dolandırıcı olsa şuan sana burada yazamaz GÖKTUĞ...

İtja dolandırıcı olsa şuan sana burada yazamaz GÖKTUĞ...
Yan hesaptan yazdığın için olabilir mi dostum. Her neyse konudan sapmayalım. Yorumun için teşekkürler.

Yan hesaptan yazdığın için olabilir mi dostum. Her neyse konudan sapmayalım. Yorumun için teşekkürler.
Hayırlı işler GÖKTUĞ.. Hayırlı işler. Patlarsin birgün. Sağlam iş yapmaya devam et ensende olanlar var. He birde yönetici ekibindesin mulakasaya girme form üyelerine laf atma uyarmalasinlar seni sözde adminlerimiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri