C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Altın Konu ⭐️ VSLIK SERVER FİLES ⭐️ 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

fileste bi arıza varmı yoksa alıp sv açabilirmiyim?
Aç bu filesten fazlasıyla açıldı bir kaç item ekle yan menü değiştir kullan herkes bunu yapıyor piyasadaki çoğu bu filesi kullanıyor.

Paylaşım için teşekkürler

Paylaştıgınız files eski bir sürüm ait ve client ve game sourceleriniz build etmeniz halinde demek istedğimi zaten anlıyacaksınızdır build edip girmeyi deneyebilirsiniz toparlayıp paylaşmanızı önermekteyim tabi sistemleri geri ekliyerek.
Paylaşım için teşekkürler.
Paylaşım için teşekkürler cano.
paylaşım için teşekkürler bu filesin daha kaç farklı hali paylaşılıcak bilemiyorum Sunucu Hizmetleri benim diyor / ITJA benim diyor / sen benim diyorsun ne filesmiş arkadaş Murat K ben paylaştım diyor çok farklı ama teşekkür ederim
Rica ederim, iyi kullanımlar.
fileste bi arıza varmı yoksa alıp sv açabilirmiyim?
Açabilirsin

Files için yok bilişimin yok itjanın yok benim falan gerek yok böyle şeylere. Files Murat K ve Eric tarafından yapıldı tüm sistemlerini murat ekledi. Şuanki hali de dahil kullananlar sadece 2-3 tane kostüm ve gm efekti ekleyip sahiplendiler. Kullanacak kişiler için problem yaratmaz ama güncel bir files değil eski sistemler barındırıyor, yani piyasaya çıkıp ''İşte bu da benim filesım'' diye göğsünüzü gerdirecek bir şey değil. Başarılar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri